Wow, for en utrolig opplevelse Kapteinens favoritter med MS Bard var! Fra start til slutt var det... les mer
En fantastisk og uforglemmelig tur på MS Nordstjernen! Det var en vanvittig bra logistikk på hele... les mer
En fantastisk opplevelse med snøscooter tur til Tempelfjorden. Christoffer som var guide var helt topp og forklarte nøye om alt som skille skje og fortalte underveis. At været viste seg fra sin beste side er jo heller ingen ulempe.
Denne turen kan anbefales.
Vi var på scootertur til Østkysten i strålende vær 7 april. Stor takk til våre guider Charlotte og Oskar sørget for en super opplevelse. Dere imponerte med mye interessant kunnskapsdeling gjennom hele turen!
Hei Andreas
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Jeg skal videreformidle din beskjed til Charlotte og Oscar.
Mvh
Mats
Utsikten, turen, grotta og guiden var helt fantastisk. Dro med beltevogn til isgrotta med guide Simen. En fabelaktig guide med godt humør og mye god informasjon. Alt i alt en kanon tur med godt selskap. Anbefales!!
Hei Daniel
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Jeg skal videreformidle din beskjed til Simen.
Mvh
Mats
Jeg deltok på en snøscootertur til
Tempelfjorden den 2. april, som var
min aller første erfaring med å kjøre
snøscooter, og det ble en uforglemmelig
opplevelse! Turen var helt fantastisk med
strålende vœr. Inspirert av denne flotte
dagen, tok jeg en uke senere med min
kjæreste på en ny tur 12. April, denne
gangen til Elveneset. Også denne turen
ble en minneverdig dag fylt med vakre
opplevelser og fantastisk utsikt.
Vi ønsker å rette en stor takk til vår guide
Jakob, som var med oss på begge turene.
Jakob var veldig hyggelig, erfaren og
dyktig guide. Han sørget for at alle som
deltar følte seg ivaretatt og hadde en
uforglemmelig tur.
Tusen hjertelig takk til Jakob og
Hurtigruten for to minnerike turer!
Hei Stine
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi er veldig glad for at du og din kjæreste hadde en minneverdig tur med oss.
Jeg skal videreformidle din beskjed til guiden deres Jakob.
Mats
Kaffe med sinnssyk utsikt er verdt turen🙏🏽 Fin lengde og varighet på tur, samt heldig med været.
Vil gjerne trekke frem guiden vår, Ulrik. Han deler masse kunnskap og strakk seg det lille ekstra for oss i dag. En skikkelig hyggelig trønder🤠
Tusen takk for tur!
Hei Lukas
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi er glad du hadde en veldig hyggelig snøscooter tur til Elveneset med oss.
Jeg skal videreformidle beskjeden din til Ulrik.
Mats
Vi valgte Hurtigruten Svalbard igjen når vi ønsket en guidet tur, og turen stod til forventningene, pluss så mye mer.
Guiden (Robert) ble et turfølge og en i gjengen, og han var meget kunnskapsrik og kjent langs hele turen. Tre dagers tur, med to overnattinger på Isfjord Radio. Tror det ble ca 350 km på scooter, i magisk vær i magiske omgivelser. Turen ble toppet med å få se både polarrev og kongen selv (isbjørn) 👏👏👏
Hei Kjell Arne
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Jeg snakket med Robert etter dere kom tilbake fra turen og han fortalte hvor flott tur dere hadde hatt. Vi er veldig glad for at dere fikk denne opplevelsen med oss. Jeg skal passe på at Robert får beskjeden deres.