Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin hundekjøring i Bolterdalen

Topp service med henting på hotellet og gode hundeførere. Fikk utlevert utstyr på stasjonen... les mer

Anmeldt 5 dager siden
hengelsc
,
Sandvika, Norge
via mobile enheter
Fantastisk hundeslede tur med verdens beste guide

Vi ble med på en hundeslede tur med den fantastiske guiden Nico. Allerede når han åpnet bildøren... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Jan Vidar K
,
Saltnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 181 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (1 181)
Filtrer anmeldelser
1 181 resultater
Vurdering fra reisende
1 056
91
18
7
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 056
91
18
7
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
137142 av 1 181 anmeldelser
Anmeldt 29. november 2018

Jeg og to andre hotellgjester ble plukket opp av turleder Andrea ved hotellet som deretter tok oss med ut til Adventdalen hvor Green Dog holder til. Vel fremme fikk vi god gjennomgang av utstyr, samt gangen i hvordan håndtere en slede. Nå var det riktignok ikke nok snø til å bruke en slede, og vi brukte derfor en vogn med hjul som fungerte likeså bra. Vi fikk til og med være med på å forberede hundene ved å ta på seler og feste dem til løpelina. Andrea viste gode kunnskaper om både hundene og området vi kjørte i, og var veldig imøtekommende. Etter turen var ferdig fikk vi hjelpe til med å ta av hundeselene og sette hundene på plass - det ble selvfølgelig masse hunde-kosing, før vi satte oss inn i en ferdig oppvarmet hytte hvor vi ble servert varm drikke og kjeks, og fikk kose med en valp som ikke var mer enn 1 måned gammel.

Alt i alt en super opplevelse som anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, ChristineAL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hundesledetur var fantastisk selv om det var mørkt, fantastisk blålys i himmelen. På vår gruppe var det en gjeng med franskmenn som snakte bare fransk, de hadde ikke fått med seg at føreren måtte ikke forlate trallen. Så hundene stakk av. Franskene ble plassert på forskjellige traller og på vei tilbake møtte vi ny hundtralle, så det ble romslig igjen. Etter turen kunne vi varme oss på liksom fangsthytte, med te, kaffe, kakao og kjeks. Konjak og brandi til de som ønsket det. Så fikk vi kose med en nydelig valpe, som hadde ikke navn. Franskmennene synes den burde hete Konjak.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 732liinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018

Vi var to "over 70" som var på Svalbard i september og hadde veldig lyst til å oppleve hundespann, som var noe nytt i livet. Det var en så herlig opplevelse at det frister til gjentagelse. Vi fikk vite mye om hundene og oppleve deres herlige sjel både på selve turen og etterpå i møtet med hvalpene. Tillitsfullt og kjærlig. Dette er tydeligvis hunder som har det godt og har tillit til sine "overordnete" som tok godt vare på dem. Veldig vennlig og hjelpsomt personale. Og Svalbards mektige og spesielle natur åpnet seg for oss i all sin velde da solen kom fram. Uforglemmelig :-) Tusen takk!!
Karen Foyn og Bjørn Løken

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, khfoyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018

Var på Svalbard sammen med min mor og min datter. Vi synes alle tre at hundekjøringen var en morsom opplevelse. Ingen av oss hadde vært med på dette før. Og vår guide, en dyktig ung dame fra Sveits (Andrea?), lærte oss mye nytt om denne type hunder. Man kunne også se at hun tok veldig godt vare på sine hunder. Hundene var snille og lydige. Etter hundekjøringen fikk vi være med på besøk på Green Dog, og se alle hundene. Var veldig koselig å hilse på valpene. Til slutt fikk vi gå inn i en varm og koselig tømmerhytte, der vi fikk forsyne oss av kjeks, og godt drikke!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Jane B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Hundekjøring på Svalbard var en flott opplevelse som anbefales. Vi var 4 venner som booket en tur på internettet. Vi hadde et hundespann på 12 hunder som drog en vogn som vi satt i. Andrea som var vår guide var oppriktig interessert i hundene og behandlet dem veldig godt. Været var herlig: 0 grader og klarvær. Vi hjalp til med å sele opp og sette hundene på spannet. Etter kjøreturen som tok en liten time kjørte vi opp til området hvor Green Dog Svalbard holder til. Her fikk vi sett hvordan hundene blir ivaretatt. Andrea ga hundene kos og oppmerksomhet alle sammen etter vel gjennomført tur. Vi fikk også hilse på valpene som var nydelige. Før vi ble kjørt tilbake til hotellet så fikk vi kaffe og tilbehør til å varme oss på i en koselig tømmerhytte. Vi anbefaler turen på det varmeste og satser på at neste gang vi skal på tur med hundespann så blir det på snø.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, anjah233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser