Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Helt topp👍

Tusen takk til guiden vår Isi og hundene hennes. En super hyggelig tur i nydelig vær og fantastisk... les mer

Anmeldt 2 uker siden
204hannek
,
Lillesand, Norge
via mobile enheter
God service og flott opplevelse

God service i forkant av turen, god informasjon og ble hentet på hotellet. Isi var en fantastisk... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Kristina L
Les alle 1 008 anmeldelsene
  
Anmeldelser (1 008)
Filtrer anmeldelser
1 008 resultater
Vurdering fra reisende
886
90
17
7
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
886
90
17
7
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
112117 av 1 008 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019

Hadde det utrolig gøy! Dro på nordlyssafari, og selv om været ikke var helt på vår side så var det en spennende og fascinerende tur blant mørke fjell! Først ble vi henta på hotellet, så når vi kom fram fikk vi utstyr og forklaring på hva vi skulle gjøre på sleden. Etter vi festa fast hundene var vi avgårde. Broren min ville styre hele veien imens jeg fikk sitte på. Noen ganger gikk det sakte og komfortabelt så vi fikk se oss rundt i mørket, andre ganger gikk det fort og det kilte i magen! Etterpå fikk vi også hilse på valper med kakao/kaffe og kjeks på en koselig liten hytte. Ansatte var veldig hyggelige og hjelpsomme, og hundene var utrolig søte og ivrige. Anbefales på det høyeste!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Elise V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Vi hadde en flott tur med Jan og hundene hans i går, det snødde og det kom noen kraftige vindkast, men det spilte ingen rolle, hundene var flotte og ivrige anbefaler alle å ta denne turen med Jan.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Käthe Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018

Jeg og to andre hotellgjester ble plukket opp av turleder Andrea ved hotellet som deretter tok oss med ut til Adventdalen hvor Green Dog holder til. Vel fremme fikk vi god gjennomgang av utstyr, samt gangen i hvordan håndtere en slede. Nå var det riktignok ikke nok snø til å bruke en slede, og vi brukte derfor en vogn med hjul som fungerte likeså bra. Vi fikk til og med være med på å forberede hundene ved å ta på seler og feste dem til løpelina. Andrea viste gode kunnskaper om både hundene og området vi kjørte i, og var veldig imøtekommende. Etter turen var ferdig fikk vi hjelpe til med å ta av hundeselene og sette hundene på plass - det ble selvfølgelig masse hunde-kosing, før vi satte oss inn i en ferdig oppvarmet hytte hvor vi ble servert varm drikke og kjeks, og fikk kose med en valp som ikke var mer enn 1 måned gammel.

Alt i alt en super opplevelse som anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, ChristineAL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hundesledetur var fantastisk selv om det var mørkt, fantastisk blålys i himmelen. På vår gruppe var det en gjeng med franskmenn som snakte bare fransk, de hadde ikke fått med seg at føreren måtte ikke forlate trallen. Så hundene stakk av. Franskene ble plassert på forskjellige traller og på vei tilbake møtte vi ny hundtralle, så det ble romslig igjen. Etter turen kunne vi varme oss på liksom fangsthytte, med te, kaffe, kakao og kjeks. Konjak og brandi til de som ønsket det. Så fikk vi kose med en nydelig valpe, som hadde ikke navn. Franskmennene synes den burde hete Konjak.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 732liinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Vi var to "over 70" som var på Svalbard i september og hadde veldig lyst til å oppleve hundespann, som var noe nytt i livet. Det var en så herlig opplevelse at det frister til gjentagelse. Vi fikk vite mye om hundene og oppleve deres herlige sjel både på selve turen og etterpå i møtet med hvalpene. Tillitsfullt og kjærlig. Dette er tydeligvis hunder som har det godt og har tillit til sine "overordnete" som tok godt vare på dem. Veldig vennlig og hjelpsomt personale. Og Svalbards mektige og spesielle natur åpnet seg for oss i all sin velde da solen kom fram. Uforglemmelig :-) Tusen takk!!
Karen Foyn og Bjørn Løken

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Karen Haldis F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser