Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Anbefales!

Flott tur til Pyramiden med kunnskapsrike guider, flott vær og trygg og god båtfører. Ble både hval... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Dream01227511621
,
Steinkjer, Norge
via mobile enheter
Flott tur med dyktige guider

Vi hadde en fantastisk tur til Pyramiden og Nordenskioldbreen med dyktige guider Timo og Arve. De... les mer

Anmeldt 2 uker siden
turistrp
via mobile enheter
Les alle 340 anmeldelsene
  
Anmeldelser (340)
Filtrer anmeldelser
340 resultater
Vurdering fra reisende
265
44
7
3
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
265
44
7
3
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 340 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Først vil jeg si at servicen her er bare fantastisk! Topp!
At dere ikke skriver at det ikke er lov å kjøre utenfor veier med ATV og inn i ødemarken, ble en mega nedtur, så vi droppet turen! Vi hadde helt andre forventninger.
Jeg ser hva de skriver, men når jeg ikke er kjent vet jeg jo ikke hva alt betyr. Vi trodde feil og hadde leid bil og kjørt de samme veiene.
Ellers takk for all god service hos dere!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Ingar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svalbardhotell, Marketing coordinator på Svalbard Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei Ingar,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Det gleder oss å høre at servicen var topp! Vi beklager at ATV turen ikke sto til forventningene ved at den kjører langs bilveien. Vi er jobber aktivt med at slik informasjonen er oppgitt på alle våre kanaler, og beklager dersom det har skjedd en glipp med informasjonen som er gitt i deres tilfelle.

Håper dere ellers har hatt noen minneverdige dager på Svalbard!

Beste hilsen
Veronika, Markedsavdelingen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020

Vi var på snøscootertur til Tempelfjorden med guidene Philip og Tone. Underveis hadde en av turdeltakerne et uhell og ble skadet. Det måtte tilkalles helikopter for å frakte den skadde til sykehus. Guidene opptrådte svært profesjonelt og hadde stålkontroll på alt som skulle gjøres. Og de var utrolig dyktige på å informere, og ivareta alle turdeltakerne samtidig som den skadde ble tatt vare på. All ære til Tone og Philip.

Turen var beregnet til ca åtte timer, og det er langt nok for uerfarne scooterkjørere. Selv om det var iskaldt frøs vi ikke, Svalbard Adventures har klær og utstyr beregnet for alle forhold inkludert i prisen på turen. Og vi ble grundig påkledt!

Spitsbergen byr på mye flott natur, og mye fint å se. Høydepunktet på turen var å kjøre på havisen inn til brekanten til Tunabreen. Og det fantastiske lyset på hjemveien når solen gikk ned.

Hvis vi skulle ønske noe anderledes, måtte det være korte stopp på steder det er fint å ta bilder underveis. Det var et par steder vi hadde lyst å stanse litt - særlig der solen skinte.

Alt i alt en fin tur med mye fint å se, der sikkerhet er tatt på alvor og rutiner på plass. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 43ritah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svalbardhotell, Marketing coordinator på Svalbard Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding. Sikkerheten til våre gjester er alltid første prioritert, så vi er glad dere følte dere ivaretatt av guidene til tross for uhellet som inntraff. Bekledningen er særdeles viktig, så det er godt å høre at dere klarte å holde på varmen hele turen til tross for Svalbards kuldegrader :-)

Alle tilbakemeldinger tas i betraktning, og jeg videreformidler at flere stopp langs veien kunne vært ønskelig.

Vi håper vi har gleden av å ønske dere velkommen til Svalbard ved en annen anledning!

Ha en fortsatt trivelig mandag!

Beste hilsen
Veronika // Svalbard Adventures

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig opplevelse med dyktig guide. Omvisning i Barentsburg og lunsj var flott tillegg. Kjøring frem og tilbake var topp

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, olewillym2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svalbardhotell, Marketing coordinator på Svalbard Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Hei Ole,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Snøscooter er en fin måte å oppleve Svalbards villmark på, og det gleder oss å høre at du var fornøyd med dagen til Barentsburg.

Velkommen tilbake til Svalbard.

Beste hilsen,
Veronika // Svalbard Adventures

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Presis hentet på hotellet. Verdens søteste og hyggeligste guide, franske Johanna. Akkurat passe rolig, fortalte spennende historier uten at det ble for mye. Liten gruppe på åtte stykker. Selv om turen ble amputert pga været så fikk vi oppleve masse. Dette er bucketlist Tempelfjorden i sol og vindstille var verdt hele turen i seg selv. Jeg kommer tilbake

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, 301kristiner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SvalbardAdventures, Marketing coordinator på Svalbard Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2019

Hello Kristine!

Vi er glad for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Ikke minst det å lese at du hadde en fin tur til Tempelfjorden. Denne turen er gir deg virkelig en god mulighet til å oppleve mangfoldet av den arktiske naturen.


Har du ikke besøkt plassen ved de andre årstidene, er dette absolutt å anbefale. Kanskje nordlys eller sommer- sesongen hadde falt i smak også?

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til Svalbard ved en annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Flott tur til Tempelfjorden og villa Fredheim med Johanna og Franka som fantastiske guider! Anbefales

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, elinmael
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SvalbardAdventures, Marketing coordinator på Svalbard Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2019

God morgen Elin!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres tur til Tempelfjorden.
Vi er glad du følte deg ivaretatt av våre guider på turen.

Ønsker deg hjertelig velkommen til Svalbard!

Ha en fortsatt god påske.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser