Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk gourmet . Fire retters meny.”

Funktionærmessen Restaurant
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 11 av 20 Restauranter i Longyearbyen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk
Beskrivelse: Funktionærmessen Restaurant byr på den beste utsikten i Longyearbyen. Et historisk spisested som lenge har vært forbundet med klasse og kvalitet. Det var her gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk panoramautsikt over Longyearbyen, Longyearbreen og Hiorthfjellet. Da, som nå, var det et klassisk fransk kjøkken som inspirerte menyen. En restaurant som tar mål av seg til å være den beste på Svalbard, har naturligvis et godt utvalg vin. Funktionærmessens vinkart kan skilte med over 300 ulike typer, og kjelleren bugner av gode årgangsflasker – særlig fra kjente Bourdeaux-produsenter. Restaurantene våre har 15.000 flasker tilgjengelig! Vi kan også friste med over 70 sorter champagne! Her har du muligheten til å gjøre noen virkelig gode valg. 4-8 ganger per år arrangerer vi Winemaker`s Dinner i samarbeid med ulike vinprodusenter, og serverer menyer spesialkomponert til eksklusiv drikke.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Funktionærmessen Restaurant byr på den beste utsikten i Longyearbyen. Et historisk spisested som lenge har vært forbundet med klasse og kvalitet. Det var her gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk panoramautsikt over Longyearbyen, Longyearbreen og Hiorthfjellet. Da, som nå, var det et klassisk fransk kjøkken som inspirerte menyen. En restaurant som tar mål av seg til å være den beste på Svalbard, har naturligvis et godt utvalg vin. Funktionærmessens vinkart kan skilte med over 300 ulike typer, og kjelleren bugner av gode årgangsflasker – særlig fra kjente Bourdeaux-produsenter. Restaurantene våre har 15.000 flasker tilgjengelig! Vi kan også friste med over 70 sorter champagne! Her har du muligheten til å gjøre noen virkelig gode valg. 4-8 ganger per år arrangerer vi Winemaker`s Dinner i samarbeid med ulike vinprodusenter, og serverer menyer spesialkomponert til eksklusiv drikke.
Anmeldt 23. juli 2020

Små porsjoner, men noe av det beste jeg har smakt. Vi valgte en meny med valgfri forrett som besto av kongekrabbesuppe, grillet ishavsrøye og crem brulet til dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bodilhelenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 87 anmeldelser

Anmeldt 1. mars 2020

Vi bestilte 4 ulike retter med diverse tilbehør. Utrolig god mat. Litt uvant med sharing-konseptet. Vi hadde uansett hver vår rett. Kongekrabben var veldig god, med godt tilbehør.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Kitty F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Flotte nyoppussede lokaler. Nydelig utsikt. Har spist her to ganger.Dessverre står ikke prisnivået i stil til service og kvalitet. Opplevelsen var mer eller mindre lik begge gangene. Man føler seg litt glemt på bordet, glassene stod lenge tomme, ingen kom og tilbydde påfyll. Den ene gangen glemte servitør å komme med både øl og dessert som var bestilt. Det er stort fokus på sharing meny, det fungerer kanskje når man er 2 stk, men når man er flere blir dette bare rot når alle bestiller forskjellige ting. Det var forskjellige servitør som tok bestillinger og leverte på bordet, noe som førte til litt rot i hvem som skulle ha hva.
Jeg spiste røye, den smakte godt. De som spiste kjøtt, opplyste at det var noe seigt. De opplyser i menyen antall gram på kjøttet, men husk dette er inkludert bein, så ikke så mye kjøtt som du kanskje forventet.

Jeg tror resultat hadde vært mye bedre om fokus var tatt bort i fra sharing konseptet. Kjøkkenet bør selv sette i sammen retter komplett med saus og tilbehør.
Da blir det mye enklere når man skal betale også.
Og det er helt klart rom for forbedring av service. Prisen er i det høyere nivå, da forventer man service også i høyere nivå.

Dato for besøk: april 2019
5  Takk, Svalbard1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2019 via mobile enheter

Ved ankomst var reservert bord klart for vår gruppe på 7 personer. Vi fikk et flott vindusbord med god utsikt. Vi bestilte ulike retter og drikke. Alle var godt fornøyd. Servitøren ved vårt bord virket litt «indisponert» og hadde ikke en topp kveld. Det viste seg også når vi skulle betale og det var rot med regningen, men det løste seg. Restauranten var flott renovert siden forrige besøk og ga et meget tiltalende inntrykk. Totalt sett var vi meget godt fornøyd med besøket. Restauranten anbefales og vi kommer tilbake.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, 598einarw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HurtigrutenSvalbard, Resepsjonssjef på Funktionærmessen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2019

Hi 598einarw

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Jeg er glad for at du hadde en flott middagsopplevelse med oss.

Vi setter pris på at du deler tilbakemeldingen din, og vil bruke kommentarene dine for å forbedre gjestenes opplevelse.

Vi ønsker dere velkommen tilbake til Funktionærmessen.

Hilsen,
Luiz Cauduro
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2019 via mobile enheter

Vi var 4 voksen som var og spiste på Funken. Restauranten var bare helt SINNSYKT kult!!
Vi ble møtt av en kjempehyggelig og svært servicemindes servitør- terningkast 6!! Maten var vi dog ikke like fornøyd med.
De praktiserer «sharing», noe ingen av oss hadde sansen for.
Utvalget var lite og ikke spesielt godt. Vi var to som spiste kjøtt ala entrecote og to som spiste ishavsrøye. Røyen var nydelig!
Kjøttet var svært svært seigt. Vi ville mye heller ha gode og enda dyrere råvarer enn et lite variert og dårlig.
Tilbehøret var spennende og smakfullt- mye grønnsaker og deilig sauser. Et STORT minus for at man ikke kunne velge vanlig poteter til
f eks fisken. På et så fantastisk sted, er min mening at innholdet i menyen lett kunne byttes ut med litt mer variert utvalg og vi hadde gitt terningkast 6!
Da servitøren spurte om maten var god og vi sa bei, fikk vi ingen flere spørsmål eller kompensjon i form av gratis dessert/ kaffe. Bare en beklagelse. Helt greit det, men lite som skulle til for å få enda mer fornøyde kunder antagelig?
Desserten var FANTASTISK! Vi bestilte sjokolademousse med Bailys og sjokladefondant. Det smakte helt nydelig!
Vi savnet rett og slett bedre utvalg av kjøtt, noe bedre utvalg av «enklere» tilbehør og retter. Dette er ikke et sted man kan ta med barn.
Et stort pluss for stemning, varme tallerkner og flott service!

1  Takk, glennis38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Funktionærmessen Restaurant, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Funktionærmessen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din