Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
minne for evig

Hei var på snøscotertur med Poli Artici i mai.En fantasisk tur med ett topp vertskap. Det var en... les mer

Anmeldt 2 uker siden
526sveinh
Kjekk tur til Sarkofagen

Veldig fin, flott og hyggelig tur med Giovanni. Lærerikt og kjekt. Kan virkelig anbefales. Flott... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
Tourist55373343200
,
Vossevangen, Norge
via mobile enheter
Les alle 628 anmeldelsene
  
Anmeldelser (628)
Filtrer anmeldelser
628 resultater
Vurdering fra reisende
569
44
5
6
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
569
44
5
6
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 628 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2020

Nydelig gjeng, super service og en helt fantastisk og opplevelsesrik tur! Seriøst firma som kjenner området godt! Anbefaler på det sterkeste!

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, 550tonea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019

Jeg ble med jobben min på firma-tur til Svalbard, og vi kjørte snøscooter en hel dag. Turen ble helt magisk, takket være begge guidene vi hadde! Jeg takker for en fantastisk opplevelse fra Stefano og Poli Artici, og skulle gjerne kommet tilbake en dag! Vi fra Evolve Communication fikk et strålende vær, og turen ble en opplevelse for livet :) Dette kan virkelig anbefales på det sterkeste, det er både trygt og proft! takk for den morsomme og fine turen!

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Camillant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019

Jeg vil takke for en super opplevelse Stefano og Poli Artici gav oss i Evolve Communication. Proft og trygt guidet Stefano oss en hel dag, i tilligg var vi heldige som fikk strålende vær.

Kan anbefales :-)

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Fredrik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019

Var på Svalbard med jobben i slutten av mars og det ble en god blanding av arbeid og moro. Dagsturen på snøskuter var uten tvil høydepunktet på turen. Guiden Stefano var utrolig hyggelig og kunnskapsrik og tok oss med på en "once-in-a-lifetime" tur-retur Barentsburg.
Vi var alle enige om at: skal du bare gjøre en ting på Svalbard, velg snøskuter tur med Stefano.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Knut M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018

Jeg var med i en gruppe på tolv deltakere på turen «Kryss hjertet av Nordenskiöldland» i begynnelsen av mai 2018. Turen var planlagt til syv dager, med seks overnattinger i telt.
Grunnet dårlig vær ble turen avsluttet en dag tidligere.
Guidenes lokalkunnskap, utstyret og turopplegget var i utgangspunktet bra.
Utstyret fungerte, guidene kunne instruere i bruken av det, og det var mer enn nok mat.
Utstyrsliste og informasjon på nettet – bla. om selve ruta, mat og bekledning var informativ og bra.
Praktisk og greit organisert med hunder som kunne trekke noe bagasje.
Min opplevelse var imidlertid at guidene manglet struktur på å formidle turopplegget, og utøvde lite turledelse.
En forventningsavklaring, med informasjon mellom guider og deltakere om utfordringer, hensyn og spørsmål og svar før / ved avreise manglet.
Det ble videre gitt lite felles og klar informasjon om distanser, gangtider, mv – og det ble aldri lagt opp til felles evaluering av dagen som hadde vært eller informasjon om morgendagen. Det ble ikke tatt initiativ til noe felles samlingspunkt på hele turen. Turen føltes dermed noe uforutsigbar, selv innenfor rammene av informasjonen fra internett i forkant.
Et veivalg i dårlig vær med økende vind og snø ble avgjort ved at guidene arrangerte håndsopprekning i gruppa, ikke ut fra guidenes erfaring, kunnskap og vurdering av tilstanden på gruppas medlemmer. Dette opplevde jeg som ubehagelig lite gjennomtenkt.
Det ble ved turens begynnelse informert om at det alltid ville gå en guide foran, og en bak, men dette ble mer tilfeldig fulgt. Jeg gikk ofte bakerst sammen med deltakere som ikke var raskest i «feltet», og det var direkte demotiverende når guiden begynte å gå i det øyeblikk baktroppen tok igjen resten av gruppa. Jeg ba da om at alle kunne vente, slik at også vi kunne få en pause, og ble da kalt «sjef» av guiden. Kanskje morsomt, men ikke proft.
Min oppfatning er at guidene hadde solid turerfaring og kunnskap om Svalbard, var jevnt over imøtekommende og hyggelige mennesker med omfattende kunnskaper og ferdigheter. De burde dog bli bedre til å formidle, sette struktur og viktigst; utøve turledelse – får de dette på plass kan jeg vurdere å anbefale Svalbard med Poli Arctici.

Dato for opplevelse: mai 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
4  Takk, brauerbrauer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser