Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
North Pole Expedition Museum
Åpen i dag: 09:00 - 14:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Innholdsrikt.

Inneholder mye bra informasjon om de viktige ekspedisjonene til Nordpolen. Ligger nærme sjøen... les mer

Anmeldt 17. august 2022
fredrikunnar2018
,
Oslo, Norge
For de historisk interesserte.

Flott museum om tidlige forsøk på å nå Nordpolen luftveien. Masse originalmateriale og spennende... les mer

Anmeldt 18. august 2020
_ivindo2016
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 386 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (386)
Filtrer anmeldelser
386 resultater
Vurdering fra reisende
213
108
47
16
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
213
108
47
16
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 386 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Her trenger man masse tid, fordel at man da kan bruke billetten i flere dager.
Her får man det meste av historikken om nordpol eventyret på godt og vondt.
Masse autentiske gjenstander, utklipp, foto, film. Kan nesten ikke ha besøkt Svalbard og Longyearbyen uten å ha vært her.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Quest725049
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2017

Interessant tema og museum. Problematisk med såpass mye av informasjonen på andre språk enn engelske eller norsk. Mye fint å kjøpe i butikken

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, vigdisih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mars 2017 via mobile enheter

Bra å veldig interessant . Anbefales her har de gjort en skikkelig jobb for å få formidlet historien.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Torben R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2017 via mobile enheter

Dette er et av de minst interaktive muséene jeg har besøkt. Det bestod for det meste i å lese tekst på veggen og å se på bilder. Noen få gjenstander var utstilt, sammen med mye replica. Ikke verdt et besøk, dette er like spennende i en bok.

Dato for opplevelse: mars 2017
1  Takk, andersreve81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Spitsbergen Air... M, Eier på North Pole Expedition Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2017

Hei der :)

Du har rett i at det er lite interaktivt. Vi er et privat museum og har derfor ingen pengestøtte. interaktive løsninger er kostbare, og vi har derfor prioritert andre ting. Vi tilbringer faktisk det meste av vår fritid med å jobbe selv på museet, slik at vi kan holde lønnskostnadene nede og slik tilby mest mulig for de som besøker utstillingem.

Du tar feil i èn ting: at du kan lese om dette i en bok.
Det finnes ingen bøker om museets innhold. Det er derfor museet eksisterer.

Vi skulle gjerne hatt interaktivt innhold, men det forutsetter er annen økonomi enn den vi rår over. Da må vi eksempelvis inkluderes lokalt, og det blir vi ikke. Ikke fra det offentlige og ikke fra private aktører. Dermed må vi sette vår lit til individuelle besøkende, og da tar det tid å løfte museet opp til neste nivå.

At du finner det kjedelig å lese en tekst i et museum men ikke i en bok, må du ta på din egen kappe :) Det har ikke noe med museets besøksverdi å gjøre.
Det har med din preferanse å gjøre.

Med vennlig hilsen
North Pole Expedition Museum

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2016

Et moderne fin bygg, som har tatt vare på Svalbards historie, opp gjennom tiden. Dyreliv, jakt og fiske,og en fint gjenoppbygd fangsthytte, som fortalte om et tøft liv i villmarken.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, asle630
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser