North Pole Expedition Museum
Vinteropplevelser av den råeste naturen.

En fantastisk vinterferie med min sønn til Svalbard som er et minne for livet. Var på kjempe kjekke... les mer

Anmeldt 6. mars 2024
Trevland T
En perle I Longyearbyen er nå åpen igjen

Ros til de som har sørget for at dette innholdsrike museet er åpent (igjen), ..og med ansatte som... les mer

Anmeldt 29. oktober 2023
borgny w

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Flott museum om tidlige forsøk på å nå Nordpolen luftveien. Masse originalmateriale og spennende filmer .

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, _ivindo2016
northpolemuseum, Front Office Manager på North Pole Expedition Museum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2021

Tusen takk!

Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Nå har vi vært i Longyearbyen en uke og det er en del turister her. Vi har besøkt museet tidligere og ville gjerne se det igjen. Ingen informasjon på døra, Turistinformasjonen visste ingen ting. Det ligger masse skrot rundt bygget. Her må noen ta seg sammen!

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, knutsk
Anmeldt 6. mars 2020

Fallet ikke helt i smak hos oss, mye tekst på engelsk som vi ikke orket å lese. Litt kjedelig. Butikken var bra og spennende lokale.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, Linda S
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Her må du sette av tid før å lese og se på alt. Handler mye om Nobile og hans ekspedisjoner. Alt skrevne var på engelsk (italiensk). Tips; skulle vært på norsk/lest inn på ulike språk så kunne en hørt det via headset mens du gikk rundt å så på bilder. Sett av god tid hvis du vil ha med deg alt, lese og se filmer.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, bentejnf
Anmeldt 20. september 2019

Mye bra om internasjonal polarhistorie. De har bilder, brev og andre dokumenter om svært interessante polarekspedisjoner og redningsaksjoner.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Augusteng98