Jarle
Dato for oppholdet: november 2018
Hurtigruten S, Resepsjonist Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. nov. 2018
Hei Jarle,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, det setter vi umåtelig pris på!
Vi er glad dere opplever denne samme gode atmosfären på hotellet som oss.

Svalbard er absolutt en unik plass i mörketiden, med den vakre og rolige polarnatten som senker seg over oss.
Gåturen til sentrum gir derfor en fin mulighet til å nyte omgivelsene rundt seg :-)

Vi önsker hele familien hjertelig velkommen tilbake til Longyearbyen!
Det er absolutt å anbefale ved en annen årstid, en stor kontrast fra mörketidsperioden.
Min soneklare favoritt er lys vinter med muligheten til å kjöre hundeslede i det magiske landskapet - en stor opplevelse for store og små!

Önsker dere en fin uke!

0.8 km fra Funken Lodge
Livingroom

Photo: Terje Bjørnsen
    0.7 km fra Funken Lodge
    Hotel from the hill above
    1.2 km fra Funken Lodge
    • Lol.travel
    1.4 km fra Funken Lodge
    Se flere hoteller i Longyearbyen
    Anmeldt 13. november 2018

Flott rom, hyggelig betjening og god mat. Burde hatt 10 stjerner av 5 mulige :-).
    Kan absolutt anbefales. Har absolutt IKKE NOE negativt å berette. Vi skal helt sikkert tilbake og da blir det helt sikkert Funken Lodge. Takk for et hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: november 2018
    Takk, Tour60036904710
    Hurtigruten S, Reception på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei,

Takk for en super tilbakemelding og for så mange stjerner!
    Det er godt å høre dere er fornøyde med deres opphold på Funken Lodge.

Dere må gjerne kontakte oss om dere ønsker noen tips og triks for neste opphold,
    vi vil kunne hjelpe dere så godt vi kan!

Takk for besøket, vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
    Lisa

Anmeldt 2. november 2018

Flott nyoppusset hotell .Høy standard , men litt mye mørke farger.
    Meget hyggelig personale.
    Deilig frokost og mattilbud ellers.
    Gode og faste senger.
    Hotellet ligger litt høyt med fin utsikt
    Lun varm og behagelig atmosfære.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Sherpa45274334956

Hei,

Takk for en hyggelig og detaljert tilbakemelding.
    Vi er glad du hadde et hyggelig opphold hos oss på Funken Lodge.

Vi håper du fikk oppleve det meste Svalbard har å tilby på denne årstiden,
    og vi vil alltid ønske deg velkommen tilbake med åpne armer.

Med vennlig hilsen,
    Lisa

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat! Og øl! Interiøret der er helt sykt. Hele opplevelsen var bare helt fantastisk. Vi var der sammen med venner i forbindelse med en ølsmakermiddag. Anbefales å gjøre. Vi bodde ikke der, men tror det er overnattingsmuligheter der også.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    3  Takk, karolinematildat
    Hurtigruten S, 1 Resepsjonist på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018

Heihei Karoline,

Tusen takk for en flott anmeldelse! Og vi vil gjerne ha deg på besøk her igjen om det enten er for middag, en drink, overnatting eller bare en kopp kaffe. Vi har åpent hele året så det er bare til å komme :-) Kan også røpe at vi også har winemakers middager hvor øl er byttet ut med vin og bobler - anbefales dette også ! Håper ellers du hadde en fin visitt i Longyearbyen med hvite bakker og rosa solnedgang - vi kan ikke fått bedt om en mer vakker høst

Ha en fin uke!

Resepsjonen

Anmeldt 16. september 2018

Vi har hatt et opphold på 4 dager (3 netter) ved Funken lodge. Utvendig ga ikke bygget spesielt store forventninger, men på innsiden er det et meget vakkert og moderne interiør, fantastisk delikate soverom med deilige senger og god bevertning. Kjøkkenet har imponert dag etter dag, og møterommene har fungert veldig godt. Ansatte er alltid blide og veldig behjelpelige.

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, Y9173TZ
    Hurtigruten S, 1 Resepsjonist på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018

Heihei Andrea,

Så hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss her på Funken Lodge.
    Håper du fikk med deg litt av hvert av aktiviteter også, men om ikke så er det lov å komme å besøke oss igjen ;-)
    Visste du for eksempel at vi har åpent hele julen og nyttår? Med stjernelagt himmel, hvite bakker og ett lunt og varmt hotell serverer vi julemat og ringer det nye året inn. Du er velkommen til å bli med på feiringen :-)

Ha en fin uke videre!

Front desk

Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Funken Lodge er totalrenovert og fremstår i dag som Longyearbyens beste hotell og restaurant - eller blant de beste i hele Norge.
    Elegante rom, fantastisk restaurant med lokale retter fanget i havet utenfor Svalbard. Frokosten et eget kapittel - ikke mange som slår den i Skandinavia.
    Og personalet - solstråler og serviceminded hele gjengen

Dato for oppholdet: september 2018
    1  Takk, Opsahl
    Hurtigruten S, 1 receptionist på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Heihei Opsahl,

Tusen takk for en nydelig tilbakemelding om Funken Lodge. Det ble en fin start på dagen å få lese denne :-)
    Håper du har hatt en like fin tid utenfor hotellet også med natur-, historie- og dyre opplevelser.

Visste du at Svalbard er det eneste stedet i verden hvor man kan se dagslys nordlys? Det er en ganske unik opplevelse, spesielt om man kjører med båt ut på seilblankt hav når det er helt mørkt og har nordlyset dansende over seg.
    Nordlys sesongen varer godt ut i februar-mars om du har lyst å ta en visitt til oss igjen ;-)

Ha en fin dag videre !

Front desk