Camper89187
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2020
Hurtigruten Svalbard, MarketingFunken Lodge, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2020
Kjære Camper89187,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glad du hadde et fint opphold hos oss og nøy alle tjenestene på hotellet. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil bruke det for å forbedre framtidige gjesteopplevelser.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Isère, Front Desk

0.6 km fra Funken Lodge
Вид из хостела на Лонгйир
1.6 km fra Funken Lodge
Flyplasstransport
1.8 km fra Funken Lodge
Hotel from the hill above
1.2 km fra Funken Lodge
0.1 km fra Funken Lodge
1.0 km fra Funken Lodge
1.3 km fra Funken Lodge
Longyearbyen Camping, seen from airport parking. Just follow this path and be welcome to rent or set up a tent. Since 2021, we operate with an electric fence, for your and our safety.
5.1 km fra Funken Lodge
Ved stranden
1.2 km fra Funken Lodge
Se flere hoteller i Longyearbyen
Anmeldt 21. juli 2020

Kjempekoselig hotell med nydelig atmosfære. Mange koselige plassar der ein kan sitje og nyte opphaldet! Khempefine rom! Rolig miljø både ute og inne. Veldig dyktige folk som jobbar her. Heilt fantastisk mat 👌👌

Takk, Turist49
Hurtigruten Svalbard, Markedsføring på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Dear Turist49,

Thank you for taking the time to write to us.

I am delighted you had a great stay with us and enjoyed all services throughout the hotel.

We appreciate you sharing your feedback and will make to pass over to our staff at Funken Lodge.

I do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Luiz Cauduro
Operations Manager

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Pent oppusset hotell! Noen få detaljer kunne vært bedre: Manglet varme på badet, ble ikke utbedret under oppholdet. Litt lite lys på rommet, ble ikke bedre av at det manglet lys i en spot i taket. Litt dårlig oppfølging fra de som skulle vaske og rydde, manglende håndkær og såpe i dusjen. Ellers var servicen helt topp, noen av betjeningen snakket til og med norsk! Frokosten var helt topp, utsikten fra restauranten over Longyearbyen var også vakker! Bryllupsmiddagen var formidabel, hun som hadde bordet vårt gjorde en super jobb. Vi storkoste oss, dette ble vellykket.

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, Fearless770578
HurtigrutenSvalbard, Front office på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2020

Kjære Fearless770578,

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding
Vi er glade at du nøt servicen her på hotellet.
Vi setter pris på at du deler din erfaring angående rengjøring og tekniske problemer på rommet.
Vi vil ta saken internt og videreformidle det til housekeeping og teknisk avdelingene.
Vi håper vi får muligheten til å endre din opplevelse på en positiv måte.

Anmeldt 17. februar 2020

Dette var vår andre tur til Svalbard, og denne gangen skulle vi bo på Funken Lodge.Dette skulle vise seg å bli et meget godt valg! Hotellet hadde et meget smakfullt interiør, og betjeningen var meget hyggelige og service-minded.Rommet vårt var koselig; og ikke minst rent og pent. Gode senger, og ikke noe " bråk" eller forstyrrelser av noe slag.Meget god frokost, og hyggelige " båser", hvor man satt skjermet og meget bekvemt. Også god mat forøvrig,men dette fikk vi ikke testet så mye, da formen ikke ble den beste etterhvert..Alt i alt et meget hyggelig opphold,hvor betjeningen gjorde det ekstra hyggelig.Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Bonita333
HurtigrutenSvalbard, Front office på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020

Kjære Bonita333,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på det!

Vi er glad at dere hadde et fint opphold hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk hotell, bra rom, nyoppusset, moderne og koselig. Men restaurantens sine ansatte var sure og innen en time etter lunsjen startet så ble vi «kastet» ut alle 3 dagene vi spiste lunsj der.
Maten var god men de ansatte dro ned opplevelse veldig!

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, 277jeanettes

Kjære 277jeanettes,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på dette!

Vi beklager så mye for den ulempen og skal ta den videre med restauranten vå.

Håper å se dere en dag igjen!

Anmeldt 13. oktober 2019

Funken Lodge er en "Lodge" i ordets rette forstand. Rommene er veldig små, men tanken er at du ikke skal være der. Du skal enten være ute i den fantastiske Svalbard-naturen eller du skal sitte i baren eller i den hyggelige frokostsalen. Funken ligger 5 minutters gange unna Longyearbyen sentrum, men det er verdt det, for da får du en flott utsikt over byen

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, 119h_vardm
HurtigrutenSvalbard, Resepsjonssjef på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2019

Dear 119 t_vardm,

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Det gleder meg at du hadde et flott opphold hos oss og likte alle tjenestene på hele hotellet.

Jeg håper vi har gleden av å ønske deg velkommen snart igjen.

Hilsen,
Luiz Cauduro