Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
eDreams
Priceline
USD 287
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
Agoda.com
Trip.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (223)
Filtrer anmeldelser
223 resultater
Vurdering fra reisende
180
34
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
180
34
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 223 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020

Vi bodde to netter på dette hotellet. Hotellet er et ombygd kaserne for gruvearbeidere, noe som ikke på noen måte reduserte kvaliteten. Vi hadde et standard rom og det var helt greit både med hensyn til størrelse og innredning. Det som virkelig løfter stedet er de hyggelige fellesområdene hvor man kan velge å være alene eller slå seg ned sammen med andre gjester. Personalet var vennlige og imøtekommende. Maten i restauranten var utsøkt! Frokosten var av type bufè og absolutt bra så lenge alle bruker desinfeksjon som er satt fram overalt i lokalet. Også har de IPA, mitt favoritt-øl, på fat, produsert av det utmerkede lille Svalbard Bryggeri! Hotellet ligger en liten spasertur unna "sentrum". Det bør ikke skremme noen fra å ta inn der.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, AnaDeNoruega
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære AnaDeNoruega,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade dere hadde et fint opphold hos oss og nøy alle tjenestene på hotellet.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil bruke det for å forbedre framtidige gjesteopplevelser.

Vi vil sørge for at kommentaren din blir videreformidlet til Funken Lodge Team!

Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Mvh,
Ilnura
1.resepsjonist
Funken Lodge Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig hotell som er pent oppusset. Hyggelig og smilende personale under hele oppholdet! Rent og pent, og veldig god frokost! En av turene våre ble desverre kansellert og hun i resepsjonen kastet seg rundt og bestilte annen tur til oss, flott service

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trondb376
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020
Google-oversetting

Dear Trondb376,

Thank you so much for taking your time writing your feedback!

We are delighted to see that you had a great stay with us and enjoyed all services throughout the hotel.

We appreciate you sharing your feedback and we will use your comments to improve our guest experience.

We do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Isère - Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Flott hotell med hyggelig personalet

God frokost og veldig behjelpelig personalet. God variasjon i frokost; valg mellom brød og pålegg, omelett ved forespørsel, egg, små skåler med fruktsalat, naturell yoghurt, søtbakst, kaffe og juice. Nydelig utsikt mot Longyearbyen.

God standard på rommet. Rent og pent bad. Gode senger!

En kort spasertur til sentrum, 10-15 min. Ingen problem å gå til Lompensenteret, Svalbardbutikken eller restauranter i sentrum.

Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Camper89187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære Camper89187,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glad du hadde et fint opphold hos oss og nøy alle tjenestene på hotellet. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil bruke det for å forbedre framtidige gjesteopplevelser.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Isère, Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Kjempekoselig hotell med nydelig atmosfære. Mange koselige plassar der ein kan sitje og nyte opphaldet! Khempefine rom! Rolig miljø både ute og inne. Veldig dyktige folk som jobbar her. Heilt fantastisk mat

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turist49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Markedsføring på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020
Google-oversetting

Dear Turist49,

Thank you for taking the time to write to us.

I am delighted you had a great stay with us and enjoyed all services throughout the hotel.

We appreciate you sharing your feedback and will make to pass over to our staff at Funken Lodge.

I do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Luiz Cauduro
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Pent oppusset hotell! Noen få detaljer kunne vært bedre: Manglet varme på badet, ble ikke utbedret under oppholdet. Litt lite lys på rommet, ble ikke bedre av at det manglet lys i en spot i taket. Litt dårlig oppfølging fra de som skulle vaske og rydde, manglende håndkær og såpe i dusjen. Ellers var servicen helt topp, noen av betjeningen snakket til og med norsk! Frokosten var helt topp, utsikten fra restauranten over Longyearbyen var også vakker! Bryllupsmiddagen var formidabel, hun som hadde bordet vårt gjorde en super jobb. Vi storkoste oss, dette ble vellykket.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Fearless770578
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HurtigrutenSvalbard, Front office på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2020

Kjære Fearless770578,

Takk for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding
Vi er glade at du nøt servicen her på hotellet.
Vi setter pris på at du deler din erfaring angående rengjøring og tekniske problemer på rommet.
Vi vil ta saken internt og videreformidle det til housekeeping og teknisk avdelingene.
Vi håper vi får muligheten til å endre din opplevelse på en positiv måte.
Mvh,
Ilnura
Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser