Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 289
eDreams
Booking.com
Priceline
Trip.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (223)
Filtrer anmeldelser
223 resultater
Vurdering fra reisende
180
34
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
180
34
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 223 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020

Flott hotell med flott beliggenhet.
- Det som trakk ned oppholdet vårt var at ventilasjon/avtrekk på badet ikke var i drift. Det ble svært fuktig og tett luft inne på badet og som forplantet seg til hele rommet og vi måtte bruke vinduene til å regulere lufting selv. Håndduker og vann på gulvet tørket svært sakte opp. Usikker på om varme i badegulv var i funksjon også. Dette burde utbedres omgående eller hele bygget risikerer råte og muggangrep med påfølgende problemer. Vinduene bar allerede preg av dette.
Et annet moment: ved inngangen er det et skilt som sier at alt fottøy skal av og settes igjen i hyllene i etasjen under resepsjonen. Skiltet er derimot veldig dårlig synlig og ikke alle gjestene ser eller følger denne henstillingen. Dette forholdet må innskjerpes og håndheves slik at det blir konsekvent og likt for alle. Renhold og hygiene inne vil avhenge av dette da det som kjent er mye skitt og dyremøkk langs gatene i byen som da blir trukket inn på teppene.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Kjellviz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære Kjellviz,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt.
Vi setter pris på at du deler din erfaring angående baderommet, ventilasjonen og skiltet.
Vi vil ta saken internt og videreformidle det til vår hotell manager og teknisk/rengjöring avdelingener og beklager veldig for det og ulempene dette medførte.
Ikke nøl med å kontakte oss om du har noen spørsmål.
Vi håper vi får muligheten til å endre din opplevelse på en positiv måte neste gang.
Mvh,
Ilnura
Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Vi bodde to netter på dette hotellet. Hotellet er et ombygd kaserne for gruvearbeidere, noe som ikke på noen måte reduserte kvaliteten. Vi hadde et standard rom og det var helt greit både med hensyn til størrelse og innredning. Det som virkelig løfter stedet er de hyggelige fellesområdene hvor man kan velge å være alene eller slå seg ned sammen med andre gjester. Personalet var vennlige og imøtekommende. Maten i restauranten var utsøkt! Frokosten var av type bufè og absolutt bra så lenge alle bruker desinfeksjon som er satt fram overalt i lokalet. Også har de IPA, mitt favoritt-øl, på fat, produsert av det utmerkede lille Svalbard Bryggeri! Hotellet ligger en liten spasertur unna "sentrum". Det bør ikke skremme noen fra å ta inn der.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, AnaDeNoruega
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære AnaDeNoruega,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade dere hadde et fint opphold hos oss og nøy alle tjenestene på hotellet.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil bruke det for å forbedre framtidige gjesteopplevelser.

Vi vil sørge for at kommentaren din blir videreformidlet til Funken Lodge Team!

Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Mvh,
Ilnura
1.resepsjonist
Funken Lodge Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig hotell som er pent oppusset. Hyggelig og smilende personale under hele oppholdet! Rent og pent, og veldig god frokost! En av turene våre ble desverre kansellert og hun i resepsjonen kastet seg rundt og bestilte annen tur til oss, flott service

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trondb376
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020
Google-oversetting

Dear Trondb376,

Thank you so much for taking your time writing your feedback!

We are delighted to see that you had a great stay with us and enjoyed all services throughout the hotel.

We appreciate you sharing your feedback and we will use your comments to improve our guest experience.

We do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Isère - Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Flott hotell med hyggelig personalet

God frokost og veldig behjelpelig personalet. God variasjon i frokost; valg mellom brød og pålegg, omelett ved forespørsel, egg, små skåler med fruktsalat, naturell yoghurt, søtbakst, kaffe og juice. Nydelig utsikt mot Longyearbyen.

God standard på rommet. Rent og pent bad. Gode senger!

En kort spasertur til sentrum, 10-15 min. Ingen problem å gå til Lompensenteret, Svalbardbutikken eller restauranter i sentrum.

Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Camper89187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Marketing på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære Camper89187,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glad du hadde et fint opphold hos oss og nøy alle tjenestene på hotellet. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil bruke det for å forbedre framtidige gjesteopplevelser.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Isère, Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Kjempekoselig hotell med nydelig atmosfære. Mange koselige plassar der ein kan sitje og nyte opphaldet! Khempefine rom! Rolig miljø både ute og inne. Veldig dyktige folk som jobbar her. Heilt fantastisk mat

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turist49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Markedsføring på Funken Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020
Google-oversetting

Dear Turist49,

Thank you for taking the time to write to us.

I am delighted you had a great stay with us and enjoyed all services throughout the hotel.

We appreciate you sharing your feedback and will make to pass over to our staff at Funken Lodge.

I do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Luiz Cauduro
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser