Turen til Ny Ålesund er lang, men Jakob og Jannick gjorde den interessant med stopp på veien. Begge... les mer
Profesjonelt opplegg fra Better Moments. Kompetent og solid inntrykk fra vår guide Dima, som i... les mer
Helt fantastisk opplevelse. Dyktig og hyggelig guide. Foran isbreen fikk vi følge av 4 hvithvaler. De svømte rundt oss lenge. En sjelden opplevelse. Isbreen kalvet, og en sel dukket opp ved båtene. Første gang for meg i kajakk, og jeg opplevde det som veldig trygt. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE. Hilsen 4 personer fra Norge
Vi hadde en super tur med guide og skipper som var veldig service minded og hadde gode kunnskaper om området og dyrelivet. Vi fikk se hvalross både til lands og vann, fikk gå i land og komme nært hvalrosser. Høydepunktet var jo alikevel isbjørn, helt fantastisk. Så heldige hadde vi ikke drømt om at vi skulle være. Takk for en fin tur til vår guide Mats! Husker dessverre ikke skipperens navn.
Dagens fangst ble hvalross, masse bølger, flott opplevelse og god servering!
Dette var en hyggelig tur med profesjonelt mannskap. Selv om det var litt bølger, tok de oss vel frem og tilbake på en 4t tur.
Gøy med hvalross som lekte rundt oss! Så fikk vi en flott opplevelse ved isbreen som også kalvet litt!
Anbefales - god tur!
Forrige tur med Better Moments gikk til Diabasodden i åpen rib-båt og vi fikk med oss fine fossiler. Denne gang gikk turen tvers over Isfjorden i en meget behagelig innebygd båt. Vår finske guide og stødige kaptein, samt et mannskap til gjorde alt for å gi oss en superfin dag. Kolonien talte ca 30 hvalross, og da vi gikk i land svømte en gruppe rundt rett foran oss. Brefronten i neste bukt var majestetisk. Better Moments anbefales på det varmeste.
Fantastisk morsomt. Nordlyset fant vi dessverre ikke denne kvelden. Ikke desto mindre var det et fantastisk opplegg, med en særdeles dyktig guide og en flott tur. Vi fikk enkel treretters middag i deres lille grillhytte, en spesiell opplevelse i en fin atmosfære.
En fin opplevelse med en fin avslutning i deres utrolig sjarmerende peisestue der vi fikk tildelt utstyr. Utstyret var for øvrig også veldig bra!
Veldig godt å høre at du var fornøyd til tross for at nordlyset ikke var helt på vår side den kvelden. Håper å se deg med oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen, Alex
Vi var med på Ursus Maritimus - East Coast Extreme. En utrolig bra tur, men flinke og erfarende guider. Vi startet med Storm og endte opp med fantastisk vær, frikjøring og ikke minst opplevelsen av å få se isbjørn. Jeg anbefaler å kjøre egen snøscooter.
Dette var en fantasitsk opplevelse.
Dear Silje
Thank you very much for your nice review. We are glad to hear that you had a good time on our East Coast trip! Even when it started a little rough with a storm, it is great that you have been lucky in the end with fine weather and even a sighting of a polar bear!
We hope that we will welcome you again some day!
Best wishes,
Vivian