Turen til Ny Ålesund er lang, men Jakob og Jannick gjorde den interessant med stopp på veien. Begge... les mer
Profesjonelt opplegg fra Better Moments. Kompetent og solid inntrykk fra vår guide Dima, som i... les mer
Vi var 6 stykker på scootertur , og det var en magisk tur med knall fint vær og kjempe flinke guider Noemi og jannick til barentsburg det eneste vi var «skuffet» over var at vi ikke fikk aquavit når vi hadde debriefing , for det ble servert forrige gang
Hei och tack för en fin tillbakamedling och att ni fick en fin tur.
Ledsen över att det inte bjöds på någon aquavit.
Vi skall ordna det till nästa gång ni kommer upp :D
Reisefølge mitt var fra 10-72 år. Dette gjorde at ting tok litt tid fra vår side. Dette løste arrangøren med et smil selv om det gjorde turen 45 min lenger;)
Flott opplevelse med hvalross både fra land og vann uten å forstyrret dyrene.
Lang båttur for å se dyrene, men det var verdt det. Kaptein og mannskap sørget for at alle hadde det bra.
Takk for oss.
Mvh Polstring😂
Familie på fem (12,15,18 år) + foreldre gjekk frå Colesbukta via Grumantbyen til Bjørndalen med guide. Første delen langs og i jernbanespor, deretter over fjell til Grumantbyen og vidare opp Grumantdalen til fjellplatå der me etablerte teltleir over fuglefjella. Fantastisk utsikt.
Vidare over fjellet langs kysten på dag to, nedstigning til Bjørndalen og retur til Longyearbyen.
God guiding undervegs. Spennande å sjå forlatte bygg i Colesbukta og Grumantbyen. Blanding av storslått natur og forlatt gruveaktivitet langs heile ruta.
Fantastisk kveldstur til fuglefjellet Alkehornet med Better moments og guiden Virgil. God standard i båten, nydelig suppe på termos og svært engasjert og kunnskapsrik guide. Anbefaler denne kveldsturen i midnattssol til alle!
Vi var på 5 timers kveldstur/båttur. Mats (guide) og Chris (kaptein) var flinke og hyggelige. God og uformell stemning på båten. Maten var god (spicy kyllingsuppe). Varmt nok inne i båten og god comfort. Vi var på tur med våre barn på 9&10 år som begge er enige om at turen var en fantastisk opplevelse ( godt de er enige om noe 😂). Takk for en superflott tur!
Heilt utruleg og fantastisk service! Hadde dagen før prøvd meg på reise med eit anna selskap, men dei hadde ikkje dress som passa meg. Kontakta difor Better Moments, som til og med kom bort til der eg åt middag, med vest som eg kunne prøve, for å vere sikker på at det passa. Henta meg so på hotellet, ilag med bagasjen, og kjørte meg til flyplass etterpå. Guidane var heilt fantastisk dyktige og hyggelige å vere med, ein alle tiders tur som eg kjem til å huske for resten av livet! Båten var romsleg, med alt vi trengte, og informasjon om alt av dyreliv fekk vi av guid når vi spurte :) Kan ikkje anbefalast varmt nok! <3