Første gangen jeg var i Longyearbyen, bodde jeg i hovedbygget. Denne gangen bodde jeg i annekset, som er veldig upraktisk med bagasje, - og uten heis. De offentlige rom er pent møblert. Frokosten er veldig bra, - selv i disse corona-tider. Dessuten ligger hotellet veldig sentralt i Longyearbyen. Men familierommet var ikke skikkeiig rengjort før vi kom dit.Enkeltrommet jeg hadde bestilt i tillegg var visst helt greit. Siden ingen ansatte kan gå inn på rommet for å drive med renhold eller fikse ting som ikke fungerer i løpet av gjestenes opphold, og lyset på badet i familierommet gikk i løpet av oppholdet, så måtte vi klare oss uten lys på badet! Det var ikke tilfredsstillende. Hotellet er veldig opptatt av smittevern på grunn av Corona-tiden, så det er veldig vanskelig å få hjelp til vanlige tjenester som man vanligvis får. Radisson er for meg et "business hotell", men det er helt umulig å få hjelp til f.eks. skanning i disse Corona-tider. Innsjekkingen var veldig treg, og vedkommende i resepsjonen virket veldig morsk selv overfor meg som hadde bestilt et enkeltrom og et familierom. Jeg har bodd på mange hoteller etter at Corona-tiden startet, men ingen med så klare smitteverntiltak mot Corona som dette hotellet. Jeg syntes det virket som hotellet helst ikke ville hatt gjester, men de tar i mot på grunn av at de trenger inntektene. Men gastropuben var utmerket og ble vårt stamsted under oppholdet.