Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 242
TripadvisorUSD 242
Booking.com
eDreamsUSD 243
TravelocityUSD 242
CheapTicketsUSD 242
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (166)
Filtrer anmeldelser
166 resultater
Vurdering fra reisende
59
61
32
7
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
61
32
7
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 166 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Ypperlig servise og svært hyggelig personale.
Frokosten og serveringen var veldig bra.
Ok rom, litt lite, bare en liten stol å sitte på.
Ellers suveren beliggenhet.
Kan uten problemer anbefale dette stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, smy952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Var tre flotte dager på Svalbard med mye aktiviteter. Hundekjøring, ribbsafari og middag på Camp Barentz. Aktivitetene og oppholdet åå Radisson Blue var meget bra. Personale på hotellet, guider på turer og alt rundt gjorde dette til en flott opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 95tomam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Flott innredet hotell, og vindusbordene i restauranten har veldig fin utsikt. God beliggenhet. Rommene er store og praktiske. Vi savnet imidlertid at det var satt ut glass til tannbørster og kaffekopper (burde være en selvfølge når det er kaffemaskin på rommet). Et godt hotell kjennetegnes av frokosten, og her var tilbudet ok. Løsningen med at betjening legger på tallerken for deg (smitteverntiltak) fungerte helt fint. En god hotellfrokost bør imidlertid tilby ferskt brød eller rundstykker og en liten søtsak til kaffen, eks. en croissant eller lignende. Her var brødutvalget begrenset til ferdigskjært toastbrød, og søtt bakverk glimret med sitt fravær, så det trekker ned. Antar at dette er innsparingstiltak, for dette har intet med smittevern å gjøre. Ellers var betjeningen i resepsjonen imøtekommende og hjelpsomme.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, mehtrd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Daglig leder på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære gjest,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at dere hadde et fint opphold til tross for smitteverntiltakene som vi har måtte ta hensyn til.

Vi ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen,
Team Radisson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Raddisson Blu Polar hotel ligger idyllisk til med fantastisk utsikt fra restauranten. Rommene er store, rene og pene. maten i restauranten og Gastro pub er meget bra. Betjeningen er vennlige og hjelpsomme. Kan absolutt anbefale hotellet for familier på tur!

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, sobredli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hurtigruten Svalbard, Daglig leder på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020
Google-oversetting

Dear sobredli,

Thank you for taking the time to write to us.

We are delighted you had a great stay with us and enjoyed all services throughout the hotel. I will make sure that Your amazing review is forward to Our staff.

I do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Luiz Cauduro
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Første gangen jeg var i Longyearbyen, bodde jeg i hovedbygget. Denne gangen bodde jeg i annekset, som er veldig upraktisk med bagasje, - og uten heis. De offentlige rom er pent møblert. Frokosten er veldig bra, - selv i disse corona-tider. Dessuten ligger hotellet veldig sentralt i Longyearbyen. Men familierommet var ikke skikkeiig rengjort før vi kom dit.Enkeltrommet jeg hadde bestilt i tillegg var visst helt greit. Siden ingen ansatte kan gå inn på rommet for å drive med renhold eller fikse ting som ikke fungerer i løpet av gjestenes opphold, og lyset på badet i familierommet gikk i løpet av oppholdet, så måtte vi klare oss uten lys på badet! Det var ikke tilfredsstillende. Hotellet er veldig opptatt av smittevern på grunn av Corona-tiden, så det er veldig vanskelig å få hjelp til vanlige tjenester som man vanligvis får. Radisson er for meg et "business hotell", men det er helt umulig å få hjelp til f.eks. skanning i disse Corona-tider. Innsjekkingen var veldig treg, og vedkommende i resepsjonen virket veldig morsk selv overfor meg som hadde bestilt et enkeltrom og et familierom. Jeg har bodd på mange hoteller etter at Corona-tiden startet, men ingen med så klare smitteverntiltak mot Corona som dette hotellet. Jeg syntes det virket som hotellet helst ikke ville hatt gjester, men de tar i mot på grunn av at de trenger inntektene. Men gastropuben var utmerket og ble vårt stamsted under oppholdet.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HurtigrutenSvalbard, Resepsjonssjef på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020
Google-oversetting

Dear Ingeborg56,

Thank you for taking the time to Write to us.

We appreciate you sharing your feedback and will use your comments to improve our guest experience.

I understand that other hotels in the mainland have less restriction, however our community is really fragile and we will try our best to contain any spread of the COVID-19 here, which means that we need to take measures that affects our services.

We are trying our best to adapt to this new way of hospitality and I hope you can understand that.
I do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Luiz Cauduro
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser