Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende. ”
Anmeldelse av Vinterhagen Restaurant

Vinterhagen Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 15 Restauranter i Longyearbyen
Prisklasse: USD 18 - USD 51
Kjøkken: Thai, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Barscene
Middagsalternativer: Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Atmosfæren er helt spesiell. Veldig bra service og mat i aller ypperste klasse. Vi kommer tilbake.
Trond

Dato for besøk: august 2020
Takk, Trond L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 130 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted, mat og serveringspersonell. Bestilte selbiff med fløtebakte poteter, grønnsaker og tyttebær. Veldig godt!!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 629knuts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Vi har vært 10-15 ganger på Svalbard og trives best på Polarriggen. Vinterhagen restaurant har et svært serviceinnstilt personale med erfaring, maten er nydelig og omgivelsene vakre. Et sted med sjel.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, knutsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2020

Vi spiste tre middager i løpet av oppholdet her. Hvalbiff, sel biff og reinsdyr alle rettene av svært høy kvalitet ! Denne plassen må være en skjult juvel på Svalbard. Svært hyggelig betjening med kundeservice i fokus. Jeg hadde den ene kvelden betalt for mye, dette hadde ikke jeg oppdaget. Men det hadde betjeningen som kom i ens ærend til mitt rom å beklaget, å ordnet opp umiddelbart! Tror neppe de ville gjort dette noen annen plass. De har også en bar med et godt utvalg. Vi kommer tilbake ved neste Svalbard besøk !

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Anders P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019 via mobile enheter

Var skeptisk da vi stod på utsiden men det ble gjort til skamme da vi kom inn i vinterhagen og følte med en gang at her skulle vi ta en forfriskning i en behagelig sofagruppe.
Etter å ha studert menyen bestilte vi bord til kvelden.
Maten var basert på ekte norske råvarer som sel, rein og boknafisk mm .Rikelige porsjoner og meget smakfull .
God service.
Kan anbefales og vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Gunnar-Winum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vinterhagen Restaurant, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Vinterhagen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din