Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra lunsj”
Anmeldelse av Rabalder Cafe & Bakeri

Rabalder Cafe & Bakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Longyearbyen
Prisklasse: USD 7 - USD 16
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Rabalder café & bakeri ligger i Longyearbyens kulturhus, og har noe å by på for alle aldre. I et barnevennlig lokale serverer vi lunsj, ferske bakevarer, søte fristelser, fersk smoothies, samt god kaffe og te. Barna kan utfolde seg i lekehjørnet, mens foreldrene nyter roen over en kopp kaffe eller te.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rabalder café & bakeri ligger i Longyearbyens kulturhus, og har noe å by på for alle aldre. I et barnevennlig lokale serverer vi lunsj, ferske bakevarer, søte fristelser, fersk smoothies, samt god kaffe og te. Barna kan utfolde seg i lekehjørnet, mens foreldrene nyter roen over en kopp kaffe eller te.
Anmeldt 28. juli 2020

Rabalder er en fint og lyst lokale samme bygg som kulturhuset.

Spiste 'dagens' som var en kyllinggryte med ris. God posjon som smakte godt.
Min samboer fikk tilpasset et vegetar-alternativ som var omelett med salat og brød.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Camper89187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (154)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 154 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020

Jeg kom tilbake hit etter 5 år og ble like begeistret for stedet og maten som jeg ble i 2015. Vi kom ved 12.30-tiden, og da var det allerede en del utplukket av mat, men det som var der, smakte var velsmakende. Jeg hadde vårruller med reker, og det var både pent anrettet og smakte veldig godt. Vi prøvde chicken curry og dagens rett som var gryterett. Pent sted, - og ved siden av så ligger biblioteket som yter fantastisk service. Bra service. Kommer sikkert tilbake hit ved senere besøk til Longyearbyen.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Etter en fottur opp til vanntanken i skråningen til Sukkertoppen gikk vi hit i det fine været. Vi har vært her før og ble ikke skuffet i dag heller. Spiste god bolognese med pasta og salat og pudding med friske bær. Veldig hyggelig betjening. Vis å vis ligger biblioteket.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, knutsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2019 via mobile enheter

Trivelig plass, bra café for lunch og kaffe/attåt. Ligger sammen med biblioteket - bra til å fordrive en grå dag

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 681andersk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HurtigrutenSvalbard, Daglig leder på Rabalder Cafe & Bakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2019
Google-oversetting

Hi Anders
Thank you so much for taking your time to review us.
Rabalder Cafe & Bakeri is a nice place to have a coffee, or just hang around on a cloudy day :)
We are glad that you enjoyed our facilities and foods.
We hope to see you again soon.
have a great day ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2019

Spiste lunsj her . Veldig mye folk og veldig god mat . Fristende disk med varme , kalde og søte alternativ .

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HurtigrutenSvalbard, Daglig leder på Rabalder Cafe & Bakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2019
Google-oversetting

Hi Olga
Thank you so much for taking your time to review us.
We are glad that you enjoyed our great products and services.
Hope to see you again soon.
have a great day ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rabalder Cafe & Bakeri, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Rabalder Cafe & Bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din