Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leder.”
Anmeldelse av Gruvelageret

Gruvelageret
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Longyearbyen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 50 - USD 120
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk plass med nydelig mat! Kulinarisk opplevelse! Lokalet og fasilitetene er bare herlig. Dyktig betjening :-) Anbefaler virkelig et besøk der!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, KarenG4316
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
911kristinm, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Godt nytt år ønskes fra alle oss på Gruvelageret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (478)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7175 av 478 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018

Veldig bra mat servert i en fantastisk atmosfære. Må oppleves. Hyggelig betjening i flotte lokaler :-)

Dato for besøk: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Journey09977952729
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
911kristinm, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Takk for så hyggelig tilbakemelding! hilse alle oss på Gruvelageret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Fin restaurant. Bra atmosfære. Nydelig innredet. Flott tur opp og ned for de som vil gå. Fast meny fungerer. Eneste som kan bli litt bedre er at for ungdom så er det litt for lite mat. For noen ble det litt lenge mellom rettene for andre var det fint. Vi var der i 3,5 timer.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 556lenan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristin M, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Lena og takk for hyggelig tilbakemelding. Vi tar med oss kommentaren om mat til ungdom videre, takk for det. Alt godt ønskes fra alle på Gruvelageret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Var på denne relativ nye restauranten som ligger inn i Sverdrupsbyen. Det serverer en 4 retters meny med vinpakke hvis man ønsker det. Restauranten er innredet i historiske lokaler og du finner deg godt til rette der. Vi ble mottatt av en meget servicevennlig svensktalende servitør. Hun tok seg god tid og fortalte om menyen og historien om Gruvelageret. Mellom alle rettene fikk vi god kunnskap om hva det var vi fikk servert. Hele oppholdet var en matkulinarisk opplevelse. 4 retters menyen til kr. 895.- var vel anvendte penger. Ikke la dere skremme av prisen som var verdt hver eneste krone. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristin M, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Hei Steinar! Tusen takk for så flott tilbakemelding! Vi håper å se deg tilbake igjen i Longyearbyen snart. Alt godt fra alle i Longyearbyen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære og aldeles nydelig mat og tilhørende vinpakke. Vi ble møtt av en trivelig betjening og ønsket velkommen i gangen hvor vi fikk utdelt varme tøfler. Overalt brant det stearinlys og det var varmt og godt. Vi startet med en aperitiff som de hadde laget selv; og heldigvis var vi 4 personer og bestilte en av hver sort: tyttebær, molte, krekling og blåbær. De var nydelige. Kokkens spesial brød med fetaost var himmelsk. 4-retter menyen besto av fiskesuppe, ravioli med kongekrabbe, andebryst og gresskar med honning sorbet. Alt var perfekt og vinene som fulgte med passet ypperlig. Det var smakfulle og mektige retter. Hele besøket som tok i underkant av 3 timer var en opplevelse. Det eneste vi i etterkant vil komme med som innspill er at det kan om mulig være litt mer tid mellom hver servering. Vi takker for en flott opplevelse og vil anbefale alle som har mulighet til å ta turen til Gruvelageret.

Dato for besøk: september 2018
Takk, anjah233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristin M, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Hei Anja! Takk for så hyggelig tilbakemelding, vi er glad for å høre at dere følte dere godt mottatt og var fornøyd med oppholdet. takk også for tilbakemelding på tid, det skal vi ta med oss videre. Alt godt fra alle oss på Gruvelageret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gruvelageret, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Gruvelageret? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.