“Fantastisk”

Gruvelageret
Vurdert som nr. 1 av 17 Restauranter i Longyearbyen
Prisklasse: kr 495 - kr 1 195
Anmeldt 27. januar 2019

Helt fantastisk restaurant, utmerket service og vakkert lokale. Mat og vin samt lokale coctailer var suverent. Anbefales på det varmeste. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Excursion53204470182
911kristinm, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2019

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi håper at dere kommer tilbake! Alt godt fra oss på Gruvelageret

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig sjarmerende liten plass litt utenfor Longyearbyen sentrum. Servicen er ypperlig og maten rett og slett fantastisk! Vi spiste en 7-retters, og Ravioli-retten er noe av det aller beste jeg har spist! Dette må være en av Norges beste restauranter!Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 469rebekkab
911kristinm, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Rebekka!
TUSEN takk for så hyggelige ord, dette blir vi utrolig stolt av. Vi håper vi ser deg tilbake igjen i Longyearbyen! Alt godt fra alle på Gruvelageret

Anmeldt 14. januar 2019

En restaurant med superhyggelig atmosfære. Betjeningen var veldig serviceminded. Maten var fantastisk god :)

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Companion63692630198

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Alt godt fra alle på Gruvelageret

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk plass med nydelig mat! Kulinarisk opplevelse! Lokalet og fasilitetene er bare herlig. Dyktig betjening :-) Anbefaler virkelig et besøk der!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, KarenG4316
911kristinm, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei og tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Godt nytt år ønskes fra alle oss på Gruvelageret

Anmeldt 30. oktober 2018

Veldig bra mat servert i en fantastisk atmosfære. Må oppleves. Hyggelig betjening i flotte lokaler :-)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Journey09977952729
911kristinm, Public Relations Manager på Gruvelageret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Takk for så hyggelig tilbakemelding! hilse alle oss på Gruvelageret

Reisende som så på Gruvelageret, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen

Har du vært i Gruvelageret? Del dine erfaringer!