Tur som må oppleves!

En fantastisk flott tur i vakre omgivelser. Tommy var vår turguide, han fortalte mye om hundene og... les mer

Anmeldt 22. mars 2023
AndersH1533
Fantastisk

Vi (familie på 5, og yngste på 12 år) hadde en fantastisk fin dag på hundesledetur til isgrotte... les mer

Anmeldt 24. februar 2023
Anienaomi
Oslo

Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Hadde i dag en veldig fin tur med Husky Travellers. Var på dagstur med hundeslede og isgrotte. Fikk god kontakt med de ansatte som hadde mye å gi.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, 62kristofferm
Anmeldt 31. mars 2019

Dagstur med Tommy og Jessica ble helt klart den beste dagen vår på Svalbard. Tusen takk for en fantastisk dag! Anbefales sterkt.

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, F5980ZCchristinas
Anmeldt 23. mars 2019

En liten familiebedrift med store opplevelser. Tommy Jordbrudal og Janne Søreide ga oss en unik og uforglemmelig tur. Turen gikk fra kennelen i Bolterdalen til Scott Turnerbreen hvor Tommy tok oss med på isgrottevandring. Spektakulært! Etterpå var det varm drikke og litt å bite i snøhulen til Tommy før vi skulle kjøre hjem. Tanken på isbjørn, kveldsmørket og heftige kuldegrader var glemt da vi kjørte tilbake. Inntrykkene stod i kø! Tommy, med sin rolige og kunnskapsrike og lange erfaring gjorde dette til en maksimal opplevelse. Sitter du på gjerde, teller du på knappene...hopp ned og meld deg på. Verdt hver krone!

Takk, veslemymunkelien
Anmeldt 25. februar 2019 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse. Flotte hunder, flott vertskap som virkelig ånder og lever for dette. Kjempefin tur til isgrotte med god lunsj, fantastisk isgrotte og supert opplegg. Dette kan anbefalles, og vi kommer til å «leve lenge» på denne opplevelsen.
Takk Tommy og jentene !

2  Takk, 735p_lb
Anmeldt 18. februar 2019 via mobile enheter

På tur med Tommy og hundene. En opplevelse som setter spor. Fantastiske hunder - rolige og kosete i hundegården, full fart på tur. Lydige og glade. Tommy er et oppkomme av historier og har vanvittig mye og variert erfaring fra Arktisk. Hundene er en del av familien og får topp service. Innsiden av isbreen og kaffepause i Tommys iglo var
spesielle opplevelser.

Takk, Signy J