Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vel vel......”
Anmeldelse av Gordon Ramsay Plane Food

Gordon Ramsay Plane Food
Vurdert som nr. 231 av 428 Restauranter i Hounslow
Prisklasse: USD 22 - USD 50
Kjøkken: Britisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Når man setter navnet sitt på en restaurant, og i tillegg er en kjent kokk, så øker det kravene til at restauranten leverer kvalitet.
Dessverre så falle Plane Food på terminal 5 på Heathrow litt gjennom her.
Det starter bra ved at alle gjestene blir fulgt til bordene. Kelneren er hyggelig og vi får det vi bestiller. English breakfast burde være nokså greit, men her er det et par ting som skurrer.
Maten er ikke varm og tomatene er tørre på overflaten. Disse har ikke vært stekt den siste halve timen. Heller ikke baconet eller pølsa.
Skuffende at maten tydeligvis har vært tilberedt lenge før det skal serveres.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 144runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GRGroup, Front Office Manager på Gordon Ramsay Plane Food, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

Dear 144runes

Thank you very much for taking the time to write your honest feedback and I'm sorry to hear of your disappointing dining experience. I will certainly be passing on your comments to the restaurant.
If you could please send us an email to guestrelations@gordonramsay.com it would be appreciated.
We hope this does not deter you from dining in any other Gordon Ramsay restaurant in future.

Kind regards, Sara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 357)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 358 anmeldelser

Anmeldt 9. mars 2018

Men det var godt, om enn litt salt. Men det var nok antakelig fordi mange tar med seg maten ombord på flyet, og oppe i luften blir litt av saltsmaken "nøytralisert". På bakken ble det litt i meste laget. Men bort sett fra det: godt. Og hyggelig betjening, med litt humor og gode råd. Litt dyrt var det jo, men slik er jo flyplasser.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OsloGirl455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GRG R, Front Office Manager på Gordon Ramsay Plane Food, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018
Google-oversetting

Dear OsloGirl455,
Thank you for taking the time to leave a review. Our chefs work hard to deliver food of the highest quality and we apologise if you feel that the food was slightly salty. We hope it will not prevent you from returning again.
Looking forward seeing you at Plane Food soon.
Kind regards
Sara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt i dag via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2 dager siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2 dager siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gordon Ramsay Plane Food, så også på

 

Har du vært i Gordon Ramsay Plane Food? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.