Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 678)
Filtrer anmeldelser
1 678 resultater
Vurdering fra reisende
869
595
131
45
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
869
595
131
45
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 678 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Hotellet var veldig fint! Synes frokosten manglet litt, men helt greit. Veldig fint å ha Wembley stadion rett ved siden av hotellet, da man skulle på kamp en kveld. Hotellet ligger veldig sentralt når det gjelder underground, og et kjøpesenter, som begge deler var maks 500 m gåavstand. Rommene var fine, og servicen var god! Vanskelig å finne bord ved resturanten en kveld, da hotellet var fyllt med litt i overkant ivrige fotballsupportere. Dermed var det bra å få god hjelp av en servitør med å fikse bord, mat og drikke. Hotellet anbefales til alle!

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mathildeeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelWembley, Guest Relations Manager på Novotel London Wembley, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2017
Google-oversetting

Beste Gast,

Was für ein tolles Feedback!

Vielen Dank für Ihre schönen Kommentare.

Wir freuen uns sehr, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Freundliche Grüße

Noemi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2017 via mobile enheter

Kan absolutt anbefale dette hotellet. Ligger rundt 22 min med undergrunnen fra selve sentrum. Og ca 15 min med xpressbanen til sentrum. Virker som en nyere bydel da det bygges mye nytt. Ligger rett ved wembley stadion og London outlet. God frokost og fine rom/bad. Hyggelig personale og varm atmosfære.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnneS4773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelWembley, Guest Relations Manager på Novotel London Wembley, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2017

Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Jeg er glad for å høre at du likte oppholdet hos oss.

Her på Novotel London Wembley mener vi at tilbakemeldinger er vår beste måte å forbedre og gi våre gjester en enestående opplevelse.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å se deg igjen snart.

Med vennlig hilsen

Noemi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2017

Veldig bra hotell til Londonturen. Store greie rom, gode senger, ligger like ved Wembley Stadion, 3-4 minutter å gå til undergrunnen. Outlet kjøpesenter ca. 10 minutter gange.
Dyr frokost, men mange spisesteder i nærheten.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, AAOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelWembley, Manager på Novotel London Wembley, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for you feedback and comments on TripAdvisor.


We look forward to Welcoming you back again soon.

Kind regards,

Stefano

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2016 via mobile enheter

Var inne her og spiste middag. Bestilte fish and chips. Forferdelig oplevelse . Styr langt unna. Ikke mett og forferdelig
smak . Rett og slett strykkarakter.
HUFFFFFFFFF . Drittplass. SUR BLE JEG NÅ.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 202olas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2016

Bodde på dette hotellet 5 netter. Dette er et flott hotell, rent, god service, god frokost. Lite støy i frokost salen. Godt utvalg - engelsk frokost med mye annet. Hotellet ligger 3 minutter å gå fra to metro linjer, den raskeste Metropolitan bruker 15 min til Kings Cross med tog avganger nordover og til Paris. Den andre metrolinjen bruker 20 minutter til sentrum av London. Det er 10 min og gå til jernbanestasjon som tar deg til Paddington stasjon. Jeg bodde i 3. etasje i et stort fint rom og en herlig stor dusj, lyst rent og svært gode senger og puter. Dette er blant de beste hotellene jeg har benyttet. Hvis du ikke må bo midt i London sentrum, er dette et ypperlig hotell. Wembely stadion ligger 3 å gå fra hotellet. Det ligger også et stort kjøpesenter 5 min å gå fra hotellet, som har utsalg på merkeklær. Hoteller anbefales - rent, god frokost, hyggelig betjening

Romtips: Samme hvilke rom en velger - kun forskjell på vanlige rom og suiter
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, toreb34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelWembley, Manager på Novotel London Wembley, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write such a lovely review.

It is always very nice to read review such as yours and to see how much you enjoyed our facilities. Also a special thank you for mentioning our staff. They all work hard to provide great customer service and it is an great feeling when this is recognized by our guests.

We hope to see you back at Novotel London Wembley next time you are in town.

kind regards,

Stefano
Guest Services

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser