Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Simply Perfect”
Anmeldelse av Skytop Lodge

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 5 sider til!
Skytop Lodge
Nr. 1 av 1 hoteller i Skytop
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 24 november 2008
Google-oversetting

4  Takk, Limey-in-NY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 243)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1 1681 172 av 1 243 anmeldelser

Anmeldt 14 november 2008
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2008, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Innsjekking/resepsjon
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
4  Takk, GLDawson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 november 2008
Google-oversetting

  • Opphold: september 2008
    • Verdi
    • Sted
    • Innsjekking/resepsjon
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, David K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20 oktober 2008
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2008, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Innsjekking/resepsjon
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
    • Forretningstjenester (som Internett-tilgang)
3  Takk, Franklinstower
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12 september 2008
Google-oversetting

  • Opphold: september 2008, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Innsjekking/resepsjon
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
    • Forretningstjenester (som Internett-tilgang)
3  Takk, DCbeachgirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
waldo31657, President & General Manager på Skytop Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17 oktober 2008
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Skytop
17,5 km unna
Pocono Manor Resort & Spa
Pocono Manor Resort & Spa
Nr. 2 av 2 i Pocono Manor
1 507 anmeldelser
14,6 km unna
Mount Airy Casino Resort
Mount Airy Casino Resort
Nr. 1 av 7 i Mount Pocono
1 348 anmeldelser
12,6 km unna
Paradise Stream Resort
Paradise Stream Resort
Nr. 2 av 7 i Mount Pocono
1 559 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
23 km unna
Pocono Palace Resort
Pocono Palace Resort
Nr. 1 av 2 i Marshalls Creek
2 090 anmeldelser
22,1 km unna
Cove Haven Resort
Cove Haven Resort
Nr. 1 av 2 i Lakeville
2 665 anmeldelser
32,8 km unna
The Lodge at Woodloch
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Skytop Lodge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Skytop Lodge

Adresse: One Skytop, Skytop, Barrett Township, PA 18357-1099
Beliggenhet: USA > Pennsylvania > Pocono Mountains Region > Barrett Township > Skytop
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Tekjøkken Restaurant Romservice Transporttjeneste Ski-inn / ski-ut Spa Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 1 av 1 hoteller i Skytop
Prisnivå: kr 1 700 - kr 3 369 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3,5 stjerne — Skytop Lodge 3.5*
Antall rom: 155
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Skytop Lodge. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Skytop Hotel Skytop
Skytop Resort All Inclusive
Resort Skytop Lodge
Skytop Lodge Skytop

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din