Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The rooms were good.”
Anmeldelse av Lydford House Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 5 sider til!
Lydford House Hotel
Rangert som nr. 1 av 8 B&B / vertshus i Lydford
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 13 oktober 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: oktober 2017, reiste som et par
Takk, Fiona S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
j a, Owner på Lydford House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7 november 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 136 anmeldelser

Anmeldt 11 oktober 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: oktober 2017, reiste med familie
1  Takk, janicky31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 oktober 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste med venner
1  Takk, Steph65_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26 september 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste som et par
1  Takk, Jude G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24 september 2017
Google-oversetting

  • Opphold: september 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, sasha220221
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
j a, Manager på Lydford House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25 september 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Lydford
5,9 km unna
Lewtrenchard Manor
Lewtrenchard Manor
Nr. 1 av 1 i Lewdown
416 anmeldelser
16,2 km unna
Gidleigh Park
Gidleigh Park
Nr. 1 av 2 i Chagford
1 179 anmeldelser
14,2 km unna
Horn of Plenty
Horn of Plenty
Nr. 1 av 1 i Gulworthy
681 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
28,2 km unna
The Dartmoor Lodge
The Dartmoor Lodge
Nr. 1 av 3 i Ashburton
528 anmeldelser
15,7 km unna
The Oxenham Arms Hotel & Restaurant
1,6 km unna
Fox and Hounds Hotel
Fox and Hounds Hotel
Nr. 2 av 8 i Lydford
160 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Lydford House Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Lydford House Hotel

Adresse: Lydford, Dartmoor National Park EX20 4AU, England (tidligere Lydford Country House)
Telefonnummer:
Beliggenhet: Storbritannia > England > Devon > Dartmoor National Park > Lydford
Fasiliteter:
Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen)
Hotellstil:
Nr. 1 av 8 B&B / vertshus i Lydford
Prisnivå: kr 753 - kr 1 134 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Lydford House Hotel 4*
Antall rom: 12
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og TripOnline SA slik at du trygt kan bestille fra Lydford House Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Lydford Country House Hotel Lydford

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din