Var på musikktur og besøkte bl.a. Graceland. Det var en stor opplevelse. Få gå gjennom huset hvor Elis bodde, se graven hans, og kikke inni flyene hans. Samt se på bilene, klærne etc. Mye suvenirbutikker.
Vi valgte å ikke betale oss inn. Synes prisen var for høy for en familie på 5 der ingen av oss kunne huske Elvis i live. Det er sikkert en stor opplevelse for mange. Må sees hvis en er i området. Hyggelige vakter i porten som lot oss ta bilder
Den første delen av omvisningen fikk man et headsett og en iPad, veld nyttig. Det var interresant å se hvordan Han levde, men etterpå på var egen omvisning I forskjellige avdelinger ble man little trett av å se figuren I diverse kostymer. Men det må nevnes at vi matte to Hollandske damer, for dem var kostymene noe av saken. Ja, vi er jo all forskjellige.
Dette er et sted man må stikke innom hvis man er i Memphis.
Man får et par headsett og en ipad som gir deg mye spennende informasjon.
Man bør sette av et par timer her.
Morsomt å se datidens luksus.Kanskje ikke fullt så luksuriøst i dag. Fikk og sett privatflyene og fikk kjøpt noen suvenirer .
Flott å komme tilbake ! 14 år siden forrige gang, men vel verdt et nytt besøk. Området var oppgradert betydelig og det var langt mer folk. men alt var godt planlagt og vel gjennomført. Du må sette av en 2-3 timer som minimum, men kan sikkert bruke mer tid om du vil få med deg alt. Selve huset er høytidelig og morsomt å se, og anbefales absolutt ! Og ta gjerne med deg fly utstillingen og noen av de andre, om dere har tid. En fin reise i Elvis sin historie og karriere. Ingen kan reise til Memphis uten å besøke Graceland.