Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Beale Street på
Mer informasjon
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Vi var her en fredag kveld. Mye musikk. Mange steder har livemusikk. Puber, barer og spennende butikker overalt. Anbefales.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 567espeng
Anmeldt 9. oktober 2017

Mange barer og mye folk !
Musikk fra hver lille plass og gatehjørne. Mat og drikke i mengder fra ulike barer og puber og restauranter.
Men mer underholdning enn kvalitet - og mer en turistfelle enn noe annet.
Men du må ta en rusle tur i gata - se på livet og kanskje du er heldig å får med deg en fin musikalsk opplevelse. Og det er kanskje enklere å finne god musikk der enn god mat. Mange kvelder alt for mye folk. Men politiet er tilstede i stort antall og har tilsynelatende kontroll.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, otomlie
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Denne gaten er obligatorisk når du likevel er downtown Memphis.
Her er det mye liv (og mye alkohol), men gaten er godt bevoktet av tilstedeværende politi, og føles trygg.
Mange up and coming artister spiller her på kveldene, og moro å få med seg.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, Kjell Arne Jønd... S
Anmeldt 1. juli 2017 via mobile enheter

Helt greit. Vi var her på dagtid så Moe var stengt. Moro å se notene med navn i gata, som en slags hall og fame. Litt av hver av mennesker og aktivitet. Vi gikk til endes der hvor Jerry Lee Louis sin cafe/bar er.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, karenmarieh
Anmeldt 13. februar 2017

Beale Street er et MUST. Hyggelige musikkbarer og topp stemning. Inngår vel i kategorien turist"felle".

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, OleSvendsby