Et herlig sted som man må ha med seg når man er i Memphis. Dette er et must. Her har de den beste spareribsen i hele området. Må oppleves.
Vi var her en fredag kveld. Mye musikk. Mange steder har livemusikk. Puber, barer og spennende butikker overalt. Anbefales.
Mange barer og mye folk !
Musikk fra hver lille plass og gatehjørne. Mat og drikke i mengder fra ulike barer og puber og restauranter.
Men mer underholdning enn kvalitet - og mer en turistfelle enn noe annet.
Men du må ta en rusle tur i gata - se på livet og kanskje du er heldig å får med deg en fin musikalsk opplevelse. Og det er kanskje enklere å finne god musikk der enn god mat. Mange kvelder alt for mye folk. Men politiet er tilstede i stort antall og har tilsynelatende kontroll.
Denne gaten er obligatorisk når du likevel er downtown Memphis.
Her er det mye liv (og mye alkohol), men gaten er godt bevoktet av tilstedeværende politi, og føles trygg.
Mange up and coming artister spiller her på kveldene, og moro å få med seg.
Helt greit. Vi var her på dagtid så Moe var stengt. Moro å se notene med navn i gata, som en slags hall og fame. Litt av hver av mennesker og aktivitet. Vi gikk til endes der hvor Jerry Lee Louis sin cafe/bar er.
Beale Street er et MUST. Hyggelige musikkbarer og topp stemning. Inngår vel i kategorien turist"felle".