Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“VERDENS VERSTE MAT!”
Anmeldelse av Grepa Gøtt Cafe

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Grepa Gøtt Cafe
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018

Liker man ustekt burger med rå baconterninger så finner man det på Cafèen i 2. etg. Dette var på grensen til matforgiftning, urolig mage i to døgn etterpå. Vi var 3 stykker som bestilte Valdres-burger og det var på nippet at vi sendte dem tilbake da de ble satt på bordet, det skulle vi ha gjort! FRARÅDER ALLE PÅ DET STERKESTE FRA Å SPISE HER! Man må betale resaturantpris og hente alt av tilbehør selv. Ingen plass å gjøre av gatekjøkkenketchupposene eller salt og pepperposene så de måtte vi bare slenge oppå bordet. I tillegg kan man naturligvis få Cola fra dispenser uten isbiter tilgjengelig... Her er ingen stolthet å spore hverken på kjøkken eller hos serveringspersonalet... En sjokkerende opplevelse med tanke på at resten av senteret er ryddig og pent. SKJERP DERE!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, PionerCaptain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

25 av 5 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2018

Stoppet med familien, jeg bestilte kylling burger. Det som sikkert vært kyllingfilet en gang var så lenge fritert at kun små tørre "jerkey" typ biter lå igjen på mitt brød. Der var ikke spor av dressing. Barnen ville heller ikke spise opp sin mat. Huff.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anders J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2017 via mobile enheter

Jeg og kjæresten bestilte en burger hver. Amfi burger og en leira burger, dette er ikke noe å være stolt av. Burgeren var tørr, smaksløs coleslaw, burger brødet var brent? Pommes fristes var også ihjel stekt? Og prisen, alt for dyrt også.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 734johnny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

En lokal cafe på er småsted som Leira i Valdres er noe jeg i utgangspunktet ønsker å besøke og støtte. Men, her anbefaler jeg alle å styre langt unna.

Tørre vafler, langt unna ferske baguetter og velger du å påpeke dette for betjeningen blir du møtt med frekke kommentarer og null vilje til å akseptere en kundes opplevelse av et sted. "Vi har så mange kunder at vi ikke trenger kunder som er misfornøyd med hva vi serverer". Famous last words? Lykke til med fortsettelsen - jeg har satt mine ben der for siste gang.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Grepa Gøtt Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din