Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kult og sjarmerende på Koster”
Anmeldelse av Strandkanten

Strandkanten
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Sydkoster
Kjøkken: Sjømat
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Strandkanten har vært hele familiens favoritt i lang tid, og er det fortsatt. Räkmakkan, fish’n chips og bakpotatis med skafenröra er vinnerne. Man drukner litt i alle prylar og saker som er overalt, men det er jo også en del av sjarmen - det er dog vanskelig å gå uten å kjøpe noe Kidsa kan fiske krabber rett utenfor mens voksne kan bare sitte å se på båtlivet passere forbi.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Bislettbanden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 83 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Restauranten er vel verdt et besøk. Allerede på utsiden ser du at her er det noen som er glad i gjenbrukskunst med mange fantasifulle figurer rundt huset. Her finnes rett og slett ikke noe ledig vegg eller tak-plass. Over alt hvor øyet faller er det figurer eller annen kunst som er laget av tomme oljefat og lignende. Om du tilbrakte en uke her ville du fortsatt finne nye ting du ikke hadde sett før. Ikke rart at det er kø på toalettet når de som er der inne bruker dobbelt så lang tid til å studere rommet enn det opprinnelige ærendet tok . Lokalet er som dere sikkert skjønner en opplevelse i seg selv. Og det meste av kunsten er til salgs. Men dette skal jo dreie seg om mat .... jeg bestilte det minste av to rekesmørbrød. Tør ikke å tenke på hvordan det største hadde vært. En haug av ferskpillede reker med salat, majones, egg og en brødskive du så vidt fant under det hele. Gode smaker og med en Koster- øl til så kan det ikke gå galt. Absolutt verdt et besøk

Dato for besøk: august 2019
Takk, Sukkertoppen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Trivelig matsted som må oppleves. Meget spesiell innredning og dekorering, som også kan kjøpes hvis du vil ha en spesiell suvenir fra stedet. Serveres mye mat for penga, og har en ypperlig fiskesuppe. Glutenfrie alternativer fåes.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Thorejg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Det som gjør denne spiseplassen til en spesiell opplevelse, er ikke maten. Det er innredningen. Alle overflater er dekket med nips samt små og store kunstverk som kan kjøpes. Det er dekorert både inne og ute i et utrolig fargespekter som gjør dette til en spesiell opplevelse som er verdt å få med seg. En øl og en burger i slike omgivelser er en happening.
Maten vi bestilte var ok, og det fulgte med rikelig pommes frites til burgerne.
Verdt et besøk om du skal til Nord Koster og trenger å fylle på blodsukkeret og humøret.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, KJELLAV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Meget original restaurant liggende ved vannkanten på Nord-Koster. Utstilling av masse interiør til salgs. Spiste meget godt rekesmørbrød. Det lille var mer enn nok. Trekk for at de serverer øl i plastbeger.

Dato for besøk: august 2018
Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Strandkanten, så også på

Sydkoster, Vastra Gotaland County
 
Sydkoster, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Strandkanten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din