Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Lol.travel
Vio.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (189)
Filtrer anmeldelser
189 resultater
Vurdering fra reisende
41
43
44
30
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
43
44
30
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 189 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Styr unna dette stedet !
Sjokkerende mangel på driftsrutiner. Erfaring fra 12/7 til
14/7 2022.
På skiltet ved inngangen står det Hotell Koster - intet kan vel være lengre fra å kunne kalles et hotell enn dette. Bortsett fra prisen . 2.200 pr døgn for 9kvm uten utsikt og eget bad. Noe helt annet enn det vi bestilte.
Badet var delt med flere andre rom og manglet såpe både i dusj og håndvask. I resepsjonen fikk vi en likegyldig beskjed om det var lite å gjøre med det da de ikke hadde fått leveranser. Vi spaserte turen til nærmeste dagligvare ICA ca en halvtime å gå og kjøpte såpe. Neste morgen så vi at en halvtom såpe container var presset inn i beholderen på veggen. Åpenbart satt inn fra et annet rom av noen som ikke engang visste hvordan . Det hang en liten flatskjerm opp under taket i et hjørne på rommet som kun virket med fjernkontroll. Den manglet selvsagt. Selv etter at resepsjonen fikk beskjed to ganger kom den aldri på plass. Frokosten var grei, men her har de hentet personale rett fra gata helt uten noen opplæring om renhold. Gulvet var ikke rengjort fra dagen før med smuler og kaffeflekker over alt. Ingen tørket av bordene etter en gjest var ferdig ! Svingdøren inn til kjøkkenet fra spisesalen var så gjengrodd av skitt rundt berøringspunktet at det var synlig selv for svaksynte !
Helt uten rutiner for renhold og for ikke å snakke om smittefare .
Etter dag 2 sjekket vi ut . Som alltid sjekker vi at ikke noe er glemt og tar en titt under sengen på det 3x3 meter store «hotellrommet». Der ser vi både gjenglemte sko og tomme pakker fra engangslinser fra tidligere gjester . Og masse støv og skitt. Hvordan kan et sånt flott sted synke så dypt. I det vi sjekker ut blir vi vitne til enda en opplevelse av det selsomme slaget. Et annet par er blitt frastjålet
Verdigjenstander for flere tusen fra hotellrommet mens de vare ute. De var helt ute av seg. Det var ikke bare null hjelp å få , men det virket som om de ikke ble trodd. «Jasså ! Sier du det sier resepsjonisten og virker totalt uberørt . Ja da
må du vel gjøre som alle andre da - reise inn til Strømstad og politianmelde
det» Vi legger ut bilder på TripAdvisor etter hvert. Dette er en skam for Koster som ellers er en flott destinasjon.
Så hvem står bak en slik nedbygging av renommé og hva er motivasjonen kan man lure på. I Srømstad kommune opplyses det at det har vært tilsynsbesøk der nylig med krav om retting av flere avvik i driften. Herunder kjøkkenet !
Stedet opplyses av kommunen å være eiet av det norske selskapet Koster Panorama AS i Sarpsborg. I Brønnøysund registrene er selskapet opplyst å være under avvikling. I styret for selskapet sitter bl.a kjent offentlig kapasitet innen helse og smittevern. Han kjenner neppe til hvordan eiendommen drives.

Romtips: Les anmeldelsene på Google og TripAdvisor. Det er nok !
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
5  Takk, 703johneriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt suite til kr. 7800 for to netter. Da vi ankom hotellet rundt kl 15.00 fikk vi beskjed om at rommet skulle være klart om par minutter. Vi gikk for å ta en matbit og gikk tilbake til rommet etter 1,5 time. Rommet var fortatt ikke klart, lå matrester, brukt oppvask, sengetøy å håndklær fra forrige gjester. Det gikk over 2 timer før det var klart. Rommet hadde generelt dårlig standard til den prisen.
Neste dag var vi ute hele dagen og var kun innom rommet. Vi oppdaget at noen med nøkkel hadde vært der, da ting var flyttet på og lukket verandadøren. Regnet med dette var vaskepersonalet. Dagen etter da det var klart for avreise, pakket jeg kofferten og la merke til at armbåndsuret som lå i hylla på badet var vekk. Vi endevendte så klart leiligheten og kofferten, men den var ikke å finne. Jeg la den der med sikkerhet da batteriet var stoppet. Jeg gikk til resepsjonen for å forklare saken og be møtt med å ikke bli trodd. De hadde ingen interesse av å høre hva som hadde skjedd eller hva slags klokke det var. Full ansvarsfraskrivelse og arroganse. Ble kjempe frustrert og lei meg. Klokken kostet 2199. Endte med vi dro derifra uten noen hjelp. Øya i seg selv var kjempe fin og vi tenkte vi kunne komme tilbake et annet år med barn da jeg er gravid nå. Synd dette skjedde, nå vil jeg aldri tilbake dit.

Romtips: Unngå dette hotellet
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sarah H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Kr 5.100,- for to netter i dobbeltrom med balkong, dyrt, men greit nok tenkte vi.
Når vi ankommer rommet som er forhåndsbetalt - ser kjenner vi en innestengt gammel luft. Vi lufter. Så oppdager vi madrassene og overmadrassen fulle av flekker og skikkelig udelikate. Lukten av muggen eim.
I resepsjonen ber vi om å få byttet rom, det går ikke, men blir lovet nye overmadrasser - dette får vi aldri.

Skuffende!
STYR UNNA, forsøk Solkoster eller Hvaler hvis man ønsker en øyopplevelse..

Romtips: Unngå dette hotellet
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Pål B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2019

Et gammelt hotell med historisk sus. Godt vedlikeholdt, meget god renhold. Vi hadde torskemiddag. Et av de beste torskemåltidene jeg har hatt! Fantastisk! Må være et "must" for alle fiskeglade hotellgjester.Utsikten fra rommet var fenomenal. Gode velutstyrte rom med mulighet for å lage en te eller kaffekopp. Meget hyggelig og serviceminded betjening.Rikholdig og meget god frokost.
Et tips: Lei sykkel på hotellet og opplev den avslappede atmosfæren og den spennende naturen i naturreservatet på Syd Koster. For de som ikke er spreke nok til å sykle på den relativt flate Syd Koster, anbefales å leie en elektrisk "golfbil" på hotellet til ca 300 NOK døgnet.
Vil anbefale dette hotellet til venner og kjente. Kommer definitivt til å reise tilbake til Ekenäs Hotel.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, norwegia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Ryddige og greie rom. Bra frokost.
Fine omgivelser og hyggelig betjening.
Ikke plassen for personer i rullestol.
Mangler ramper og det er vanskeligst å kjøre rullestol i løsgrusen rundt hotellet.
Restauranten var mitt på tre. Ikke helt på topp.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Askeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser