Jeg og min kjæreste bestemte oss for å bestille en luksusferie siden dette er våres siste sommer uten barn. Vi fant koster øyene på nettet og syntes det så idyllisk ut. Vi slo på stortromma og bestilte luksus suite. Rommet skulle være klart for overtakelse kl 15:00 , men da vi stod i resepsjonen fikk vi høre at rommet ikke var helt klart enda. Vi fikk beskjed om at vi kunne gå opp på rommet og sette fra oss bagasjen, så skulle rommet være klart om få minutter. Når vi kom opp på rommet så var ikke vaskingen påbegynt. Vi satte fra oss bagasjen og gikk en runde før vi spiste middag. Når vi kom tilbake til rommet etter 2 timer så var det fremdeles ikke vasket. Vi går til resepsjonen og får beskjed om at de tar det så fort de får mulighet. Rommet blir tilslutt vasket, men det er fremdeles støvete og skittent der. Oppvaskmaskinen var full, toalettrullholderen er ødelagt , hengslene på dusjdørene var defekte slik at jeg plutselig stod med hele dusjdøra i hånda. Såpedispensere var tomme. Det var defekte lyskilder på badet. Ingen informasjonshefte om wifi , åpningstider i restauranten , frokosttider i resepsjonen eller andre aktiviteter på øya. På dag 2 er vi ute hele dagen og utforsker øya. Når vi kommer tilbake til rommet for å hvile litt så ser vi at det har vært folk på rommet. Det var ikke vasket eller...Jeg og min kjæreste bestemte oss for å bestille en luksusferie siden dette er våres siste sommer uten barn. Vi fant koster øyene på nettet og syntes det så idyllisk ut. Vi slo på stortromma og bestilte luksus suite. Rommet skulle være klart for overtakelse kl 15:00 , men da vi stod i resepsjonen fikk vi høre at rommet ikke var helt klart enda. Vi fikk beskjed om at vi kunne gå opp på rommet og sette fra oss bagasjen, så skulle rommet være klart om få minutter. Når vi kom opp på rommet så var ikke vaskingen påbegynt. Vi satte fra oss bagasjen og gikk en runde før vi spiste middag. Når vi kom tilbake til rommet etter 2 timer så var det fremdeles ikke vasket. Vi går til resepsjonen og får beskjed om at de tar det så fort de får mulighet. Rommet blir tilslutt vasket, men det er fremdeles støvete og skittent der. Oppvaskmaskinen var full, toalettrullholderen er ødelagt , hengslene på dusjdørene var defekte slik at jeg plutselig stod med hele dusjdøra i hånda. Såpedispensere var tomme. Det var defekte lyskilder på badet. Ingen informasjonshefte om wifi , åpningstider i restauranten , frokosttider i resepsjonen eller andre aktiviteter på øya. På dag 2 er vi ute hele dagen og utforsker øya. Når vi kommer tilbake til rommet for å hvile litt så ser vi at det har vært folk på rommet. Det var ikke vasket eller redd opp , men de hadde fjernet nøtteskallene som lå igjen på bordet. Dagen før så oppdaget kjæresten at klokken hennes hadde defekt batteri, så den lar hun ligge igjen på rommet. Den er nå borte. Vi endevender hele rommet uten å finne klokka. Da vi kontakter resepsjonen får vi beskjed om at dette får ikke de gjort noe med. Vi må reise inn til Strømstad og politianmelde det. Dette ble avslutningen på vår ferie som skulle være 2 dager med paradis. Det ble dessverre ikke slik.Mer
Vis mindre