Are P
Asker, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2024
Romtips: Spis middag og lunsj andre steder
Glamping
    23.2 km fra Ekenas Havshotell Koster
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Sydkoster
    Anmeldt 28. juni 2024 via mobile enheter

Vi kom dit fredag ettermiddag på midtsommer aften
    Knallvær og hva er det og ikke like?
    Mye folk og god stemning
    Rommene i det løse fløyen er ok, men ikke noe mer en det
    Litt trøbbel med servering og logistikk på mat første dagen, men dette rettet seg veldig etter dette.
    Maten var faktisk veldig bra ☺️
    Personalet meget service orientert og vennlig
    Totalt sett anbefales

Romtips: Beregn god tid med Koster ferjene De er ikke like presise bestandig Spes mtp at man eventuelt skal med Strømstad - Sandefjord videre Gode sko - masse fine turstier og vei
    Dato for oppholdet: juni 2024
    Takk, MOWOG1965
    Anmeldt 14. mai 2024 via mobile enheter

Tre fantastiske dager på Ekenäs Havshotel.
    «Nytt personale og nye muligheter».
    Hotellet er under renovering men vi fikk full forpleining skjønnt vi var de eneste gjestene, 4 stk.
    Full frokost og flere flotte retter å velge i til middag.
    En av oss spiste fiskesuppe begge kvelder så det sier vel sitt.
    Da vi var de eneste gjestene fikk vi fritt velge tidspunkt for både frokost og middag.
    Full bar med alle rettigheter åpen når vi ønsket det.
    Anbefales, vi kommer tilbake!

Romtips: Kort vei fra parkeringen Canning, gratis inntil en uke frem til 1. juni.
    Dato for oppholdet: mai 2024
    Takk, morten f
    Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter

Hadde gledet meg til denne reisen og en natts overnatting på Ekenäs. Svært skuffet. Ikke toalettpapir, ikke putetrekk på ekstra puter i skapet, kun kaldt vann i dusjen, brannalarm nattestid uten at det dukket opp hotellansatte, kun brannfolk. Ingen brann heldigvis. Frokosten er enkel, men ok. De få ansatte jeg snakket med var hyggelig folk. Men totalinntrykket av stedet er ELENDIG! Ville prøvd alle andre alternativer før dette stedet.

Dato for oppholdet: august 2023
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, Trek26694629699
    Anmeldt 18. august 2023

Jeg har vært på Ekenæs mange ganger, men denne gangen ble en skikkelig nedtur! Betalte mer enn jeg noen gang har gjort, og forventningene baseres på tidligere erfaringer! Nærmest sjokket over det vi opplevde!
    Rommet ikke rengjort, sofa udelikat, masse hundehår, vinduer tilgriset, bad ikke rengjort! Hadde rom fra fredag til søndag, forventet at det ble byttet håndklær, redd opp senger og rengjort på lørdag, men den gang ei!! En person låste seg inn på lørdag formiddag , og spurte om vi trengte nye håndklær! Vi sa vi trengte to par av små og store, og det fikk vi, men han tok ikke med seg de brukte!! Ekkelt at at en fremmed plutselig står i døra!!

Frokosten et sørgelig syn! Ikke brød av noe slag, kun ett slag med rundstykker!!
    Og pålegg og sortement forøvrig, helt elendig!, hva har skjedd!!
    Og det verste av alt, mest sannsynlig ble vi frastjålet et kostbart armbånd mens vi var fraværende på lørdag!! Armbåndet ble lagt på duken på salongbordet før vi forlat rommet, ved retur, oppdaget vi at det var borte!! Er det mulig!!
    Så oppsummert, aldri mer tilbake til Ekenæs!!

Romtips: Bare å skygge unna, velg noe annet!!!!
    Dato for oppholdet: august 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Einarmagnefredriksta
    Anmeldt 14. august 2022

Jeg og min kjæreste bestemte oss for å bestille en luksusferie siden dette er våres siste sommer uten barn. Vi fant koster øyene på nettet og syntes det så idyllisk ut. Vi slo på stortromma og bestilte luksus suite. Rommet skulle være klart for overtakelse kl 15:00 , men da vi stod i resepsjonen fikk vi høre at rommet ikke var helt klart enda. Vi fikk beskjed om at vi kunne gå opp på rommet og sette fra oss bagasjen, så skulle rommet være klart om få minutter. Når vi kom opp på rommet så var ikke vaskingen påbegynt. Vi satte fra oss bagasjen og gikk en runde før vi spiste middag. Når vi kom tilbake til rommet etter 2 timer så var det fremdeles ikke vasket. Vi går til resepsjonen og får beskjed om at de tar det så fort de får mulighet. Rommet blir tilslutt vasket, men det er fremdeles støvete og skittent der. Oppvaskmaskinen var full, toalettrullholderen er ødelagt , hengslene på dusjdørene var defekte slik at jeg plutselig stod med hele dusjdøra i hånda. Såpedispensere var tomme. Det var defekte lyskilder på badet. Ingen informasjonshefte om wifi , åpningstider i restauranten , frokosttider i resepsjonen eller andre aktiviteter på øya. På dag 2 er vi ute hele dagen og utforsker øya. Når vi kommer tilbake til rommet for å hvile litt så ser vi at det har vært folk på rommet. Det var ikke vasket eller redd opp , men de hadde fjernet nøtteskallene som lå igjen på bordet. Dagen før så oppdaget kjæresten at klokken hennes hadde defekt batteri, så den lar hun ligge igjen på rommet. Den er nå borte. Vi endevender hele rommet uten å finne klokka. Da vi kontakter resepsjonen får vi beskjed om at dette får ikke de gjort noe med. Vi må reise inn til Strømstad og politianmelde det. Dette ble avslutningen på vår ferie som skulle være 2 dager med paradis. Det ble dessverre ikke slik.

Dato for oppholdet: juli 2022
    2  Takk, T7021LTthomasp