Reiste hit med barn på 3 og 6 år.
Først og fremst et veldig fint hotell, med fantastiske fasiliteter for barn. Barna storkoste seg i bassenget hele dagen! Barnebassenget var stort, med mange forskjellige sklier, og passelig grunt hele veien. Rent og pent, både på området og på rommene. Vi hadde halvpensjon, med bra utvalg til både frokost og lunsj (byttet ut middagen med lunsj hver dag). Hyggelig og hjelpsomt personale.
Bodde her i 4 netter, og det var nok. Under andre omstendigheter hadde det vært helt supert å bo her en hel ferie, men var glad for å reise fra bråk og familiefyll etter 4 dager. Hovedsakelig britiske og spanske gjester. Mye all-innclusive gjester, som skulle ha valuta for pengene hva gjaldt alkohol. Mange barn løper rundt uten tilsyn om kveldene. Vi var uheldig å få rom rett over baren, med det som følger med av bråk derfra. Likevel var det gjester i alle aldre som skulle til rommene sine sent på kvelden som var mest plagsomt. Ikke spesielt godt lydisolert.
Har personlig store problemer med folk som prioriterer baren framfor å passe på barna sine på ferie, så dette var nok ikke plassen for meg og min familie.
Oppsummert ville jeg sagt at det var Ok for en kort periode, men ville aldri booket et lengre opphold. Veldig synd, for hotellet i seg selv var veldig bra. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Svømmebasseng