Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 521)
Filtrer anmeldelser
3 521 resultater
Vurdering fra reisende
1 513
1 248
481
159
120
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 513
1 248
481
159
120
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 521 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Sunset beach er et flott stort hotell helt ved stranden.
Vi kom sent og fikk en rom med fjellutsikt, eller utsikt til hovedveien som det burde het.
Vi ønsket å bytte til sjøutsikt som bestilt, men det viser seg at det ikke lar seg gjøre, når du bestiller med utsikt, får du tildelt det rommet som er tilgjengelig.
Betjeningen kan gjerne ta en smilekurs .
Renhold og renholdere var utrolig bra, hyggelig og flexibel på rengjøring av rommet..
Frokosten koster 8€ om du kjøper kort i resepsjon, og den er ikke verdt det, kjedelig og smakløs.
Kjøp heller mat i hotellets butikk, eller supermarked over gaten og lag på rommet, 1/4 av prisen og myyye bedre.
Super strand ved hotellet, 5€ Pr solseng hele dagen, greit nok
Hele dagen blir vi avbrutt av selgere som maser om alt fra massasje til kjoler og dårlig høretelefoner, jeg teller 20-30 stk hver dag.

Ellers var oppholdet ok, men drar nok ikke tilbake.

Fint for barnefamilier, stille og rolig.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Steinar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2018 via mobile enheter

Rom 745 er vegg i vegg med bryllup og selskapslokaler. Det er et satsingsområde for hotellet. Fører ganger i uka med opptil 130 gjester og musikk i sene timer, hylende folk rund forbi. Påseilet engelskmenn i gruppe tar alltid mye plass.
Vi flyttet etter 2 festnetter. Hotellet var behjelpelige og hadde annet og bedre rom. Hvorfor 745 brukes til gjester, ender bare med slike uttalelser.

Nytt rom av god standard, stille og virksom varmepumpe/ kjøling. Gode senger, hyggelig roomservice og godt renhold over alt. Rommet var behandlet med klorin og merket hygiene prosess!

Uteområder med fine bassenger og streng praksis på reservasjonsforbud av solsenger, gav plass til alle på dette store komplekset. Bra opplevelse!

Støyende restaurant med middelmådig musikk, nesten hver kveld. Støyende gjester! Enkel meny, Veldig engelsk innhold.

Hyggelig promenade langs stranden det meste av veien, ca 2km til Puerto Benalmadena. Hyggelige kafeer hele veien, lite innkastere! I havnen er aggressiv markedsføring ødeleggende for sjarmen i den fine havna..i sydgående er det ramlet sammen både promenaden og hotellene. Bra matbutikker i nærområdet, med bra ferskvare disker og friske varer.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, sjurn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Leide en leilighet med sovealkove og lite kjøkken, med sjøutsikt. Anbefaler å bestille på sjøsiden. Fjellsiden er kjedelig. Et lite bad. Soveplass til 5 stk. Fin balkong. Noe ensformig frokostbuffet, man blir lei av samme frokost i 1 uke. Fint uteområde med flere basseng. Skulle været være dårlig 1 dag, finnes det en lite hemmelighet i form av et lite innendørs bassen, men ikke si det til noen! Det blir raskt fullt!
Flere restauranter i umiddelbar nærhet, Angus den beste vi opplevde (100 meter nord for hotellet langs stranden). Helt ok restaurant på hotellet også.
Dagligvare i underetasjen er praktisk. Barneklubb. Treningsstudio med medium standard. Spillbule med høy lydnivå!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tors716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2016

Me kom til Benalmadena 5.nov og var der i tre veker. Dei to første vekene hadde me fint ver med over 20 gr. kvar dag. Siste veka var sur og grå med mykje vind og nokre dagar mykje regn. Me var godt nøgde med ferien! Det var avslappande og godt å vera på dette hotellet sjølv om det var store forhold,ca.400 leiligheiter. I resepsjonsområdet var det alltid sekuritas-vakt,og det kjendest trygt.
Bassengområdet hadde rikeleg med solsenger,og det var fint å vera der. Alt var reint og godt vedlikehalde.Det var fint strandområde vidare utover frå hotellet,og der var det flott å gå tur.
Byen var kjekk å vera i,mykje vennlege folk som me kom i kontakt med. Eg likte svært godt å gå tur i Paloma park. Der var eit yrande liv med høns,duer,måsar,svaner, undulatar og andre småfugl.Der var kaniner,esel og hamster. Mykje flotte tre og planter overalt.

Dato for oppholdet: november 2016
1  Takk, tveiten2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 26. oktober 2015

Etter å ha betalt ekstra for rom med utsikt, enten fjell eller havet, fikk vi en leilighet med fjellutsikt. Utsikten var av hovedveien,en bensinstasjon og burger king. Det var et fjell bak men mange bebygde områder i mellom. Vi ble flyttet til en annen leilighet på siden og hadde en mye bedre utsikt over havet selv om det var over søppelbøttene. Leiligheten var bra og rene med en fin terrasse. Veldig god underholdning i "the Moonlight bar".

1  Takk, 490Chris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Justin T, Community Manager på Sunset Beach Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2015
Google-oversetting

Thank you for choosing Sunset Beach Club for your recent holiday and for taking the time to write a review here on Tripadvisor.

I’m sorry you weren’t happy with the view from your Mountain facing room. The views vary depending on the floor the apartment is located on and whilst not as popular as our sea facing rooms, the mountain apartments do have the advantage of enjoying afternoon sun late into the evening. That being said, I’m glad we were able to allocate you another sea view room and hope you enjoyed the rest of your stay.

I hope you’ll come back and visit us again in the not-too-distant future.

Kind regards,

Justin Thompson
Community Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser