“En magisk afton”

Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2022

Hei
Vi ankom en fantastisk fin havn og en supermysig restaurant. De hadde ingen bord, men anbefalte at vi skulke vente i baren. Vinen, maten og servicesn var tipp topp💛nyt venner , dette er plassen du skal være om du vil bli sett, influensers og topp gjester💛
Varm klem fra Aimar, Magnus og Catheine.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Catherine H

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Bra mat, bra service, veldig gode drinker. Et lite trekk for at pizzaen ikke var like luftig som en italiensk pizza skal være, men smakte godt!

Takk, 45kathrine_
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Slett kundeservice. Vi kom tidlig på kvelden og fant et bord i andre etage. Vi ønsket denne plassering for å sitte i solen. Til tross for ingen merking av bordet fikk vi ikke sitte der. Slett kundebehandling. Vi kom tidlig og ville blitt tidlig ferdig. Spanjolene går ikke ut før ved 23-tiden. Da vi gikk forbi kl 22 var «vårt» bord fortsatt ledig. Finn heller en restaurant hvor du føler deg velkommen som gjest.
Dette var ikke et hyggelig sted.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, dradyb
Anmeldt 11. oktober 2020

Endte opp her 9 av 10 kvelder. Maten holder rett og slett et høyere nivå enn hva konkurrentene kan tilby, i alle fall de jeg besøkte.

Mye pizza og pasta, gode salater og veldig bra desserter. Beste kaffen jeg har fått i Spania. :)

Prisnivået er høyere enn snittet, men maten gjør at det er verdt det. Hyggelig betjening og god service, bra vinmeny til fornuftig pris.

Beliggenheten er upåklagelig.

Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Jørn H
Anmeldt 7. november 2019

Metro står høyt opp på listen av resturanter vi gleder oss til å besøke på våre turer til Puerto Marina.
Beliggenheten er meget god, man kan velge solplass eller skygge ute og god bordplassering inne.
Det er ingen "innkastere", man blir ønsket velkommen på en høflig og tillitsfull måte.
God start i forhold til mange av øvrige spisesteder i området.
Servicen er upåklagelig gjennom hele besøket.
Utvalget av retter er god, vi har prøvd de fleste og har ikke blitt skuffet.
Så må det nevnes at Metro har Italiensk vin, det er skjelden vare i området.

Anbefaler stedet og tror et besøk raskt blir vanedannende.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Harald H

Reisende som så på Metro Ristorante Italiano, så også på

Benalmadena, Costa del Sol

Benalmadena, Costa del Sol

Har du vært i Metro Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!