“Not a nice visit”

Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. februar 2024

Utsikten fra restauranten/terrassen er super, men servicen elendig. Vi var 4 personer (en spansktalende) som bestilte tapas og drikke. Ventet i 25 min. før vi fikk drikke. Vi byttet deretter bord p.g.a. solen og gjorde kelneren oppmerksom på det. Etter ytterligere 30 min venting ville vi vite hvorfor ikke maten kom. Fikk da beskjed om at vi måtte bestille på nytt fordi vi hadde byttet bord. Vi forlot m.a.o. stedet etter å ha ventet i over en time på maten, som ikke kom.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, lillenh2020

Anmeldt 29. desember 2023 via mobile enheter

El Muro har den deiligste, fineste utsikten i Benalmadena Pueblo, ja i hele Benalmadena!
Ok mat, men kom for utsikten! Fra balkongen.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, TrondAre
Anmeldt 13. september 2023

Denne restauranten kan en styre unna! Bestilte tapas som var kjedelig tillaget og kjedelig lagt opp på en tallerken. Servicen var under all kritikk med en kelner som sukket høyt ved servering. Fikk følelse av at vi mest var i veien. Eneste som gir en poeng her er utsikten.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Ulrika J
Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

En utrolig hyggelig restaurant med utsøkt mat og fantastisk utsikt. Servicen var topp, og med en Biff Stroganoff som ga oss en gastronomisk nytelse av beste klasse, så gleder vi oss til neste gang.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, ToveT134
roberthackshaw, Owner på Restaurante El Muro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Thank you for a lovely review Tove. We always enjoy hearing when everything goes right for our customers and we are glad that you enjoyed it. Hope to see you again soon

Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Deilig og solid mat i romantisk atmosfære.
Vi valgte å sitte inne. Dessverre var bordene ved vinduene ut mot plassen opptatt. Det hadde også vært fint å sitte ute på den rolige og romantiske plassen.
Passe store posjoner og god og solid mat. Jeg valgte en gryte med langtidskokt svinnekakke, og min kjæreste valgte lammeskank. Smakte fortreffelig!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Kristina B
roberthackshaw, Owner på Restaurante El Muro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2019

Mange tak for din 4-stjernede anmeldelse. Vi værdsætter, at du tager dig tid til at skrive en sådan positiv anmeldelse. Vi ses snart igen

Reisende som så på Restaurante El Muro, så også på

Benalmadena, Costa del Sol

Har du vært i Restaurante El Muro? Del dine erfaringer!