Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 352)
Filtrer anmeldelser
2 353 resultater
Vurdering fra reisende
1 202
818
246
56
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 202
818
246
56
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 353 anmeldelser
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 25. oktober 2015

Nydelig vennlig hotell med utsikt over havnen.
Flott beliggenhet innen gangavstand til Carrehuela og Torremolinos.
Følte meg velkommen fra øyeblikket vi gikk inn på hotellet.
Massevis av restauranter og butikker i nærheten.

1  Takk, Sammy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
MacHotels, General Manager på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2015
Google-oversetting

Thank you very much for your nice review and for booking with Mac Hotels. We are glad to hear that you have enjoyed your stay with us and that you liked the location of the hotel and its surroundings.
We also appreciate the positive comments about the service and hope we can welcome you again in the near future.

Kind regards,

Lee Demol
Hotel manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2015 via mobile enheter

Flott hotell i et fint havneområde. Kjempebra frokost med alt tenkelig.
Kommer gjerne igjen her. Kort vei til restauranter, puber og små butikker. Fint basseng område. Kort vei til stranden. Må skrive 200 ord for at dere er interessert I min mening

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, rlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MacHotels, General Manager på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2015
Google-oversetting

Thank you very much for writing this nice review!! We are glad that you have spent a nice weekend at our hotel and surrounding area and do also appreciate your kind comment about the hotel and the breakfast. Thank you for booking with Mac Hotels, we are looking forward to your next visit.

Kind regards,

Lee Demol
Hotel manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 16. oktober 2015

Vil anbefale dette hotellet, ansatte svært hjelpsomme&vennlige. Mat svært akseptable og pool-området veldig avslappende.brilliant posisjon for marina og promenade. god valuta for pengene.underholdningen på kvelden var bra for et hotell.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Jet2holidays
4  Takk, sparkyjake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
MacHotels, General Manager på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2015
Google-oversetting

Thank you very much for your wonderful review, we are delighted with the nice comments about the staff and food and appreciate your recommendation thoroughly.

We hope to welcome you again in the near future, thank you for booking with Mac Hotels!

Kind regards,

Lee Demol
Hotel manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 10. oktober 2015

Rent og pent hotell. Personalet i resepsjonen er høflige og hjelpsomme, men det samme kan ikke sies om restaurantens hovmester, etter å ha bestemt oss for å spise i restauranten på vår første natt fant vi at maten bare var halvvarm og sjusket. Da jeg gikk for å betale jeg ble sjokkert over å finne en pris på 40 euro (dyreste måltidet i vår ferie) så jeg klaget på kvaliteten av maten, svaret fra hovmesteren var en veldig enkelt javel. Jeg vil på det sterkeste du prøver en av de mange utmerkede restaurant i Marinaen, hvor du kan få et måltid for to inkludert drinker til mellom 20 og 30 euro.

1  Takk, trevors721
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
MacHotels, General Manager på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2015
Google-oversetting

Thank you for your kind review. We are a little bit surprised and regret to hear about your complaint about the restaurant and quality of the food. Most reviews about the food are usually very positive, but I respect that you didn't like the food particularly. Of course you cannot compare prices with other restaurants where you pay for dishes separately. If you order starters and main dish you will easily pay betwween 15 and 20€, if you add dessert to that...What we offer is a full buffet where you can eat as much as you want and where you can choose between all kinds of food: soups, salad bar, fish, meat, vegetables pizza, pasta en our nice dessert buffet. We also always inform our guests of the cost of the buffet meal before, maybe with you this wasn't the case, then of course I have to sincerely apologize for the neglicence and inconvenience caused.
We truly appreciate the positive remarks about the cleanliness and reception staff.

We hope that despite the negative comment about the restaurant and I sincerely hope that we will able to welcome you again in the future.

Best regards,

Lee Demol
Hotel manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 9. oktober 2015

Vi bodde her med en bestilling sent i september, det er massevis av golfere her ,eller grupper av golfspillere og merkelige herreutdrikningslag sannsynligvis på grunn av den gode beliggenheten.
Hotellet er litt gammeldags, men veldig rent, tjenestepikene byttet på rommet hver dag og det var rikelig med toalettsaker og rene håndklær, men fortsatt mangler det en kjele .Vi hadde bestilt b&b. var fornøyd med det ettersom vi hadde noen nydelige middager ute Frokosten på hotellet var ikke den beste, men nok å velge mellom, staben alle svært bra og vennlig ,massevis av solsenger ,men eeeek bassenget var iskaldt, men det disse to små irritasjonsmomenter skuffet meg ikke så mye og vi ville trolig dratt igjen

1  Takk, susiehutch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
MacHotels, General Manager på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2015
Google-oversetting

We are most grateful for your wonderful review!! It pleases us to hear that you have enjoyed staying at our hotel and that you would consider coming back in the future. Thank you also for the good feedback about the cleanliness and staff.
Concerning the dated rooms, we are still refurbishing rooms (we have 46 at this moment) in order to offer our guests a more modern and Mediterranean environment.

We are looking forward to your next visit.

Kind regards,

Lee Demol
Hotel manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser