Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
kleppah
Kristiansand, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 9. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Rosa Doblas, Director GeneralHotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. mars 2024
Kjære Kleppah,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt nylige opphold på Hotel Puerto Marina. Vi beklager på det sterkeste at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine, og vi ber om unnskyldning for ulempene som oppsto under oppholdet.

Vi setter pris på kommentarene dine om matopplevelsen og atmosfæren i baren. Du skal vite at vi tar alle tilbakemeldinger fra gjestene på alvor, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på tjenestene og fasilitetene våre. Når det gjelder støynivået i loungebaren, prøver vi å skape en rolig og avslappende atmosfære for gjestene våre hele kvelden, bortsett fra under de planlagte showene, da det kan være økt aktivitet og musikk i ca. halvannen time.

Vi er også klar over at det kan bli travelt i restauranten, spesielt i perioder med mye å gjøre og når vi tar imot store grupper. Vi ber om unnskyldning for eventuelle forstyrrelser dette kan ha forårsaket under måltidene.

Vi setter pris på innspillene dine når det gjelder valg av rom i ulike årstider, og vil ta hensyn til dette for fremtidige gjester.

Vi beklager nok en gang ulempene du opplevde, og setter pris på tilbakemeldingene dine, da de hjelper oss med å identifisere forbedringsområder. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden og gi deg en enda bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen,

6.9 km fra Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Benalmadena
Anmeldt 17. desember 2022

God og variert mat, gode rom med god sovekvalitet. Personalet i restauranten og resepsjonen var veldig hyggelige og serviceminded. Vi har allerede booket et nytt opphold i Januar. Det ligger nærme strandpromenaden og med fine gåturer.

Dato for oppholdet: november 2022
Reisetype: Reiste med venner
Takk, jippi j
Nicolás Toré Mittendorfer, Director General på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2022

Dear jippiij_13,

We would like to thank you for the praising review you shared following your recent visit Hotel MAC Puerto Marina and are delighted to read that we were able to match your expectations.

Best regards,

Nicolás Toré
General Manager

Anmeldt 4. november 2022

Beliggenheten var flott, kort vei til stranda. Rent og pent hotell og maten var helt perfekt! Hyggelig personell! Stille og rolig! Har ingenting å utsette på dette hotellet :) Kanskje "litt" bedre stoler på balkongen (for oss litt eldre :) )

Romtips: Vi hadde 3.etasje ut mot basseng - (dette gir tillegg i prisen) helt ok
Dato for oppholdet: oktober 2022
    • Renslighet
Takk, R2469VAestherl
Deputy Manager - Subdirectora Puerto Marina, Director General på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2022

Kjære gjest,

Vi vil takke deg for at du deler denne meningen om ditt nylige opphold på Hotel Mac Puerto Marina. Vi er glade for at du likte oppholdet ditt og er enige i at vårt oppmerksomme personale spiller en nøkkelrolle i våre gjesters helhetlige opplevelse. Hele teamet jobber veldig hardt for å sikre at vi tilbyr en service av høy kvalitet og en annerledes og minneverdig opplevelse.

Vi håper å ha deg tilbake snart for nok en solfylt ferie!

Vennlig hilsen,

Rose Doblas
Hotel underdirektør

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

God service. Veldig bra innsjekk. Rommet var ryddig og pent. God hjelp til fri parkering av bilen. Utmerket frokost med stort utvalg av varme og kalde retter. Bra pool område med bra senger. Litt lite basseng. Nært alt av uteliv og restauranter på havna.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Terje Karlsen K
Deputy Manager Puerto Marina, Otros på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Kjære Terje,

Vi vil takke deg for at du deler denne meningen om ditt nylige opphold på Hotel Mac Puerto Marina. Vi er glade for at du likte oppholdet ditt og er enige i at vårt oppmerksomme personale spiller en nøkkelrolle i våre gjesters generelle opplevelse. Hele teamet jobber veldig hardt for å sikre at vi tilbyr en service av høy kvalitet og en annerledes og minneverdig opplevelse.
Ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 11. mars 2017 via mobile enheter

Bra Hotel som har det du treng .
Rent og god standard . Ligger veldig sentralt ved Puerto Marina i Benalmadena . Ganske høy pris og litt trekk for utvalget i frukost menyen ..
Men kan absolutt anbefales

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 359oddgeirs
MacHotels, General Manager på Hotel Mac Puerto Marina Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2017

Thank you very much for your positive review and for the nice comments about the location and cleanliness. We really appreciate your recommendation and hope to see you again in the future.

Kind regards,

Lee Demol
Hotel manager

Anmeldt 20. desember 2016 via mobile enheter

Bestilte for min far med følge 3 uker med halvpensjon. De storkoste seg, og hotellet var helt topp. Fin underholdning hver kveld. Personalet på hotellet var veldig hjelpsomme. Ingen ting å utsette, bortsett fra at været ikke var så bra i november.

Dato for oppholdet: november 2016
Takk, Anett J