Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 21:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve SEA LIFE Benalmadena på
fra USD 16,46
Mer informasjon
Anmeldelser (1 777)
Filtrer anmeldelser
1 777 resultater
Vurdering fra reisende
485
532
479
185
96
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
485
532
479
185
96
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 777 anmeldelser
Anmeldt 14. desember 2018

Endelig fikk vi somlet oss til å besøke Sea Life. Greit å vite hvordan det er før man tar med barnebarn. Det er bra laget. Mye å se på av det som lever i havet. Man kan også få ta på noen av dem. Hyggelige guider som forteller om livet i havet. De har også tunnel hvor fisker - haier svømmer over/rundt deg. Ta dere tid til å besøke etasjen over. Der er det to artige bevere. Dette stedet anbefaler jeg å ta med barn/barnrbarn på. Det er ikke gor stort, så det passer for de minste også. Godt å ha noe moro å gjøre hvis det regner eller det er alt for varmt. Rene toaletter. Det er heis. Vi betalte 13 euro pro pers, og 3,95 euro for brosjyre på engelsk.Husker dessverre ikke barnepriser.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Elin-Per
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes på SEA LIFE Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are happy that you found that visit our Sea Life centre was a good experience, we try to offer a nice experience for all the family. Our staff works very hard to care our creatures and help our visitors. For next time, we suggest you to check our website and plan the visit in advance. We often have special offers in online ticket and you’ll get a really good price, at our admission you will find we have Adult and Child price, online we have a special offer for both. We hope to see you at SEA LIFE Benalmádena again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Noen har skrevet at dette er et dårlig og useriøst aqarium, noe jeg ikke kjenner meg igjen i. Det er riktignok ikke det største, men det kan man heller ikke forvente med tanke på plasseringen. Dette ligger nydelig til i forhold til marinaen, badestrender, restauranter, shopping og parkering. Ellers er jeg imponert over hvor mye de har klart å få inn på et lite område, uten at det går ut over kvaliteten. Jeg anbefaler dette stedet et besøk, og det holder med et par timer. Kjøp billetter på forhånd, og gjerne kombinert med badeland eller lignende. Da sparer dere både tid og penger og muligens lange køer i høysesong.

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, steinartafjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes på SEA LIFE Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback! We are really happy that you were impressed and you learned about the sea creatures and their lives; this is our main objective. Our staff is always ready to help our guests and discover the fascinating marine lives. We hope you will return in the near future to enjoy our coming activities. Thank you for your recommendation!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Dette er ikke et seriøst akvarium. Dårlig organisert, dyrt og svært lite å se på. Ikke bruk tid og penger her

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Erling M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes på SEA LIFE Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Thank you for your comments.We are sorry you felt the Sea Life centre was too small and the visit too short, but happily this perception is the exception rather than the rule. Yes, the attraction is compact by comparison with some, but we believe the ingenuity of its design and layout has enabled us to maximize the space and provide a substantial and absorbing experience for anyone willing to take the time to investigate thoroughly. We feature 2,000 sea creatures of more than 100 species, and the quality of the environs we provide both inside and outside the tanks are, we believe, second to none. We often have special offers in online ticket and you will get a really good price. Also, the ticket is valid for all day, so you can enjoy the different feeds and activities. We sincerely hope you’ll visit us again and we are sure we can change your opinion. We sincerely hope you will visit again and explore more thoroughly. We hope that this first impression does not stop from visiting again and enjoying more closely our different species. Many thanks.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2017 via mobile enheter

Helt Ok grei. Ungene likte det godt. Holder med en time. Ikke store greien å gå igjennom. Høydepunktet for min del var en rokke som var i overkant sosial. Dette kan fint kombineres med en annen attraksjon samme dag. F.eks Ørnefjellet.

Pluss: sosial fisk
Minus: pris og litt lite område.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 684amunds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes på SEA LIFE Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write a review of SEA LIFE Benalmádena. We have a daily activity plan with feeding sessions, interactive talks… We hope you will consider visiting with us again so that we can demonstrate the level of service that we are known for. Thank you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

En spennende opplevelse for hele familien. Eldste på 6 år hadde gledet seg ekstra mye til hai matingen, men det var litt skuffende da de kun hev ut noen fileter av fisk til haiene.
Det var også dårlig informert om hvor hai matingen skulle være.
Men + for spennende små fisker, maneter og sjøhester. En opplevelse for liten og stor :-)

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 277jeanettes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SeaLifeMalaga, Director de Relaciones con Clientes på SEA LIFE Benalmadena, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you very much for your comment. We are so pleased that you and children had a nice experience! Our main goal is that kids and adults learn more about the marine life while enjoying. Thank you!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser