“God biff og spareribs.”

20:00
Vurdert som nr. 7 av 930 Restauranter i Benalmadena
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 29. november 2023 via mobile enheter

Nydelig mat. Spiste biff og spareribs veldig mørt og godt kjøtt. Servicen var upåklagelig. Anbefales! Vi kommer tilbake. Da blir det hamburger. De ser fantastiske ut.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Cruiser49796364510

Anmeldt 16. oktober 2023

Fantastisk mat, hyggelig betjening.
Fantastic food and Staff!! Flott beliggenhet i havnen,området rundt her ser veldig bra ut. Skal jeg til Malaga igjen så skal jeg hit helt garantert!

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Tony N
Anmeldt 13. oktober 2023

Fantastisk god mat, god service. Gruppe på 14 personer, alle var veldig godt fornøyd med både maten og service.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Freddy H
Anmeldt 7. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk godt kjøtt, angrer ikke et sekund på at vi bestilte bord her. Servicen stod i stil med maten for vår del. Hit skal vi igjen det er helt sikkert 😁

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, TPEriksen
Anmeldt 8. juli 2023

Bra mat og hyggelig betjening. Morsom servitør og god stemning 🙌🏻 Bra biff og fine porsjoner for både voksne og barn.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, Linn k

Reisende som så på The Steakhouse, så også på

Benalmadena, Costa del Sol

Har du vært i The Steakhouse? Del dine erfaringer!