“Smakfullt ”

20:00
Vurdert som nr. 7 av 930 Restauranter i Benalmadena
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 12. mai 2024 via mobile enheter

strålende mat, bestilte mix biff tallerken hvor du griller selv på sten. For 2 personer blir det veldig mye mat. Men.. Veldig godt.

1  Takk, Zpider

Anmeldt 6. mai 2024 via mobile enheter

Etter så mye gode tilbakemeldinger hadde vi forventet bedre mat. Bestilte chateaubriand, men fikk kjøtt som ikke var i nærheten av indrefilet. Kjøttet og sausen var i tillegg kald. En skuffende opplevelser.

Takk, Wenche E
Grupo Amigos, Agencia/asesor på The Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2024

Hei, Wenche E
Takk for at du tok deg tid til å dele din mening. Vi beklager eventuelle ulemper du har opplevd på vegne av vår restaurant.
Vi verdsetter tilbakemeldingene dine og tar dem på alvor. Vi har videreformidlet dem til det ansvarlige teamet slik at vi kan forbedre oss og tilby bedre service i fremtiden. Vi vil gjerne at du gir oss en ny sjanse til å betjene deg bedre ved ditt neste besøk. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.
Vennlig hilsen, Teamet hos The Steakhouse

Anmeldt 6. mai 2024 via mobile enheter

Vi bestilte chatou briand som ikke lignet på en indrefilet. måtte tygge 5 minutter på 2 av stykkene og de var ikke skjært på tvers av filet sin forventet

Takk, 891leifs

Hei, 891leifs
Vennlig hilsen, Teamet hos The Steakhouse

Anmeldt 21. desember 2023 via mobile enheter

Beste biffen og spareribben jeg har smakt noengang. Anbefaler dette på det aller, aller sterkeste. En kompis og jeg bestilte special mixed grill. Dette er noe man må bestille dersom man er over 2 stk og ønsker en fantastisk opplevelse med ekstremt god forrett og hovedrett med tre forskjellige biffer.
Servicen er også kjempebra med hyggelige kelnere med gode anbefalinger. Beliggenhet og utsikt over hele marinaen er heller ikke noe man kan klage på.

Dato for besøk: desember 2023
2  Takk, nicolays238
Anmeldt 29. november 2023 via mobile enheter

Nydelig mat. Spiste biff og spareribs veldig mørt og godt kjøtt. Servicen var upåklagelig. Anbefales! Vi kommer tilbake. Da blir det hamburger. De ser fantastiske ut.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Cruiser49796364510

Reisende som så på The Steakhouse, så også på

Benalmadena, Costa del Sol

Har du vært i The Steakhouse? Del dine erfaringer!