Lagre
Inngangsbillett for PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park og Ferrari Land

Bestill på forhånd

fra USD 83,52
fra USD 92,43
fra USD 412,05
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Vi reiste med tog fra Barcelona Sants, og gikk av på PortAventura togstoppet like før Salou. Togturen tok rundt en time. Fra togstoppet var det 5 minutt å gå til parken. Vi hadde billetter på mobil, og skannet disse for å komme inn. Parken var Halloweepyntet, og en del ansatte gikk rundt å skremte besøkende utkledd i skumle kostymer. Artig. Det er mange gøye attraksjoner, og flott tillagde kulisser i de ulike delene av parken. Flere av spisestedene var stengt siden det var utenfor høysesong, men rikelig nok likevel. På ettermiddagen var ventetiden på de mest populære attraksjonene 40-50 minutt, så det er en fordel å komme tidlig.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Hellebor
Anmeldt 11. august 2019

Fin park med mange bra attraksjoner. Men når de selger expresspass for 52€ i tillegg til inngangsbilletten, da forventer man noe service. 45 min til 1 1/2 time i kø med expresspass. Da er det noe feil.
Dårlig tilgang på vann, dyrt å kjøpe vann. Ta med selv, mye.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Jon-Are L
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Veldig gode attraksjoner for store og små. For de beste attraksjonene må barna være over 140 cm. Svært strenge på dette. Det er et must å kjøpe fast track billetter eller så blir du stående i kø i mange timer i løpet av dagen. Kostnad pr pers blir da ca en tusenlapp. Anbefalt park. Har vært her de 10 siste årene og ungene digger det.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, christianhayopsahl
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Mange gøyale attraksjoner! Mye folk, så anbefaler å kjøpe ekspressbillett ellers blir det timesvis med køståing! Flere steder i parken man kan kjøpe dette; 32€ (snik i køen en gang på 10 attraksjoner) eller 51€ for Premium(ubegrenset antall ganger i ekspresskø) i tillegg til vanlig billett som koster 47€. Barna fikk Express Premium, mens vi foreldre delte engangspasset, det fungerte bra for oss. En av de mest spennende attraksjonene (Hurakan condor) har imidlertid ikke ekspresskø.
Ta med mat og drikke, alt er dyrt inne i parken. Ryggsekker blir gjennomgått ved inngangen, men de tok ikke maten fra oss. 2 voksne og 2 ungdommer hadde en kjekk dag, men det ble svært varmt, så hadde nok valgt kveldsbillett (25€ fra kl. 19-24) en annen gang. En dag er nok, glad vi ikke gikk på tilbudet om 3-dagers billett til 3 parker! (Portaventura, Ferrariland og Aquatic land)

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, vilovik
Anmeldt 24. april 2017 via mobile enheter

Var i parken i begynnelsen av okt 2016. De hadde pyntet til halloween over alt, utrolig bra gjennomført pynting og der gikk og forskjellige karakterer rundt i parken.
Det var ufattelig lite kø da vi var der, rundt 0-10 min, men mest 2-5 min kø på alt.
De holdt på å bygge ferarriland da vi var der men den var ikke åpen.
Vi rakk ikke gjennom alt på en dag, men vi var 2 barnefamilier så vi voksne måtte veksle på å ta de tingene vi ville og barna brukte mye tid på sine ting, samt litt mat her og der, så man kan trenge 2 dager her uten kø, enda fler med kø om man vil rekke over alt. Vi skal tilbake til høsten igjen og jeg gleder meg vilt til å teste ut ferarriland!!!:):)

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Anette T