“Hyggelig middag”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Vi følte oss godt mottatt og kom raskt til vårt bord. Både drikke og mat kom raskt på bordet. Hyggelig betjening og hyggelig besøk. Maten og serveringen var utmerket, og samme med oppfølgingen. En god opplevelse og flott utsikt over området.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Jarand64
GLORIA_TH, Gerente på Gorbea Restaurant & Chillout, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2019

Kjære Perkristian,
Vi vil gjerne takke deg for at du valgte vår restaurant for å nyte kvelden, så vel som for å ta deg tid til å dele din mening. De roser hans vakre ord. Vi legger alt i våre hender for å være en stor vert og tilpasse seg hver gjest, og vi er glade for å lese at i ditt tilfelle har vi møtt dine forventninger. Vi håper å motta det igjen i restauranten vår og kunne tilby en annen avslappet kveld.
Motta en hjertelig hilsen

Iván García, Supervisor Rest.Gorbea & Chillout

Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Hadde store forventninger til denne restauranten pga dens plasseringer på TripAdvisor. Så skuffelsen ble stor etter besøket.
Personalet var trege med å ta i mot bestilling, og vi følte det ble en del rot. Mannen min bestilte bl.a en vin som skulle serveres til hovedretten som han ikke fikk, men de likevel hadde satt på regningen når vi skulle betale. Dette oppdaget vi og de slettet den. Jeg bestilte medium+ stekt biff, men biffen var knapt stekt på begge sider og var helt rød inni. Tilkaller servitøren og får beskjed om at dette var medium+ stekt i Spania. Noe som for meg er totalt ubegripelig da jeg har spist mye biff i hele Europa og da spesielt i Spania, og jeg aldri har opplevd liknende. De stekte en ny biff, og den var rett og slett rå inni! Denne gangen orket jeg ikke klage igjen, så jeg spiste den tynneste delen av stykket og mannen min tok resten. Opplevde spesielt en ansatt, mulig han var hovmester for svært arrogant. Vårt første og siste møte med denne restauranten.

Dato for besøk: juni 2018
4  Takk, 534ceciliet
GLORIA_TH, Maitre på Gorbea Restaurant & Chillout, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2018

Dear client,
first of all we would like to thank you very much for having chosen our Restaurant and also for having shared your opinion. In our daily improvement process the comments of our clients are one of the most important part for being able to continue fulfilling wishes and expectations and we apologize to hear that in your case we did not manage it at all. We were very pleased if you give us a second chance to show you that we work hard to improve.
Best regards,

Himar Caballero Almeida
Maitre
Restaurante Gorbea & Terraza Chill Out

Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Middelmådig dyr mat, dårlig service.
Bestilte vin til maten, den kom aldri.
Sa til betjening at vi ikke fikk vinen vi bestilte, de beklaget.
Bestilte vann til desserten, den kom aldri
Ble ikke spurt om drikke underveis heller, satt i 30min med tomme glass
Valgte denne restauranten pga god rating trip advisor, men forlot restauranten med en skuffet opplevelse.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Alexander S
GLORIA_TH, Maitre på Gorbea Restaurant & Chillout, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2018

We would love to welcome you back in our Restaurant.
Yours sincerely,
Dear customer,
we would like to thank you for having chosen our Restaurant to enjoy your soiree. Moreover we would like to thank you for having shared your review which is important to us because it lets us know if we are working on the right way to offer our clients the service they deserved.

Himar Caballero Almeida
Maitre
Restaurante Gorbea & Terraza Chill Out

Anmeldt 15. januar 2018

Vi avsluttet vår ferie på denne restauranten. Skulle i utgangspunktet bare nye en god middag, men ble sittende til stengetid. For en opplevelse det ble, med god mat, enda bedre sangeira og atmosfære.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 248ninaj
GLORIA_TH, Gerente på Gorbea Restaurant & Chillout, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2018

Kjære nina j:
Tusen takk for at du valgte vår restaurant for å nyte kvelden din. Vi vil gjerne takke for at du deler din mening, da det er svært viktig for oss å vite og verdsette din erfaring. Vi er glade for å vite at din samlede vurdering har vært positivt positiv og at vi har møtt dine forventninger. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Med vennlig hilsen
Iliass Bellahcen
2º maitre Gorbea & Chillout

Anmeldt 18. desember 2017

Her følte en seg velkommen !! Topp service og mat. Hyggelige kelnere som virkelig kan å yte service og gjøre gjesten fornøyd. Topp utsikt over byen. Maten var også helt topp.
Anbefales. !!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Perkristian
GLORIA_TH, Gerente på Gorbea Restaurant & Chillout, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2017

Kjære Perkristian:
Motta en hjertelig hilsen
Iliass Bellahcen 2º Maitre Rest.Gorbea & Chillout

Reisende som så på Gorbea Restaurant & Chillout, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas

Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i Gorbea Restaurant & Chillout? Del dine erfaringer!