“svært god mat!”

Prisklasse: USD 15 - USD 30
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019

Meget god tapas i playa del ingeles. Vi var der helt mot slutten av kvelden, men fortsatt god service og topp mat!

Dato for besøk: februar 2019
2  Takk, 988leifn

Anmeldt 23. januar 2019

Vi ble møtt av en blid og hyggelig vert som var behjelpelig fra første øyeblikk.
Maten var aldeles fortreffelige, mørt kjøtt og smakfulle retter
Dette er en oselig restaurant med solide møbler som har bra sittekomfort.
Vi var her for fjerde gang og vi kommer alltid tilbake hit når vi er på GC.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, benteelinb
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

God tapas, men det ble for lenge mellom rettene - og de glemte å servere en av de bestilte rettene.....Først når vi reagerte når de ville rydde bordet, ble den laget og servert. Synd

Takk, Einar F
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Vi gikk her første dagen vi kom. Da den vi egentlig skulle på nedi gaten var full.
Nå har vi vært her en uke og dette er den dyreste plassen vi har vært på til nå. På andre restauranter har vi både spist og drukket mer. Mulig de ikke hadde kontroll, for de hadde ikke kontroll på bestillingene våre i hvertfall. Drikken vår havnet på feil bord og servitøren vår kom med feil rett til oss og prøvde å overbevise oss om at vi hadde bestilt denne retten.
Canari potetene var vasstrukne og egentlig smakløse selv med masse saus på. Resten var kjedelig, med unntak av scampi med bacon, sikkert fordi vi aldri har prøvd det før, men selv de var bedre andre plasser. Eieren snakker svensk og stinker alkohol. Mojitoen var helt ok.
Den kvinnelige servitøren var hyggelig.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, thomasjK4919KT
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Super hyggelig eier som snakket flytende svensk (vi er norske). Anbefalte oss å kutte ned på maten siden vi hadde valgt for mye. Det stemte veldig bra! Utrolig god mat, mojotioen var frisk og god. Anbefaler å prøve litt forskjellig- vegetar var knall! Greie priser og god atmosfære. Kommer definitivt tilbake. Tommel opp!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, emiliea861

Reisende som så på Tango Tapas, så også på

Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas

Har du vært i Tango Tapas? Del dine erfaringer!