For 3. gang ferierer vi på dette voksenhotellet til Ving, og for 2. gang i 2018, siden vi ferierte her i januar. Vi har hatt forskjellige leiligheter hver gang; denne gangen, en suite med stor balkong og utsikt mot Maspalomas. Vi trivdes og fant oss godt til rette i leiligheten.
Dette hotellet ligger svært sentralt til: Butikkene i i bydelen San Fernando ligger i gåavstand til hotellet, likeså posthuset og den lokale busstoppen med god forbindelse både i retning Las Palmas og Mogan – og også bare noen minutters spasertur til Playas største kjøpesenter, Youmbo. SunPrime har gratisbuss til Maspalomassanden flere ganger pr dag, med muligheter både til strandliv og shopping i de flotte butikkene i Meloneras.
Denne gangen bestilte vi halvpensjon , siden vi hadde så god erfaring med Buffet-tilbudet i januar. Restauranten er stor, men likevel organisert slik at den virker intim og koselig. De fleste bord er for 2 eller 4.
Mattilbudet både til frokost og middag var variert og i hovedsak velsmakende. Betjeningen var imøtekommende, men også effektive i sitt arbeid. All drikke til måltidene var inkludert i buffeten, særlig må jeg nevne kaffen, til og med min favorittkaffe espresso var å finne. Jeg nevner det, fordi kaffe inkludert i drikkeutvalget, ikke er noen selvfølge på spanske hotell. Det var rett og slett luksus å nyte kaffe til de mange gode kakene på dessertbordet.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering