Stormink O
Madrid, Spania
4,0 av 5 boblerAnmeldt 30. des. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2023
Coraima Santana, Atención al cliente/recepciónSunprime Atlantic View, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. feb. 2024
Dear guest, thank you so much for your comment. We work everyday to be better.
We hope to see you again.
1.6 km fra Sunprime Atlantic View
10 % for medlemmer av RIU Class
1.8 km fra Sunprime Atlantic View
Opptil 55 % i rabatt med koden 24BF15
0.3 km fra Sunprime Atlantic View
Utendørsbasseng
2.0 km fra Sunprime Atlantic View
  • Melia.com
0.5 km fra Sunprime Atlantic View
0.5 km fra Sunprime Atlantic View
0.6 km fra Sunprime Atlantic View
Utendørsbasseng
  • Official Site
1.6 km fra Sunprime Atlantic View
Se flere hoteller i Playa del Ingles
Anmeldt 10. august 2023

Vi ankom dette nydelig hotellanlegget siste dagen i juli, og gledet oss stort, har vært her tidligere så dette var vårt 2 besøk, vi hadde rom med direkte basseng utgang noe som virkelig kan anbefales, rommet var rent og fint og ikke noe å klage på , men vi fikk kakerlakker på rommet, noe som gjorde oppholdet litt redusert, hotellet/Ving ordnet veldig bra opp med ekstra vask og spraying av hotellrommet, dette var dag 2 og vi så ikke flere kakerlakker inne i løpet av ferien, men på utsiden krydde det av dem på kveldstid, men det er vel noe man kanskje må forvente på et varmt sted, uansett så hadde vi en fin ferie, Hotellet ligger litt langt ifra det meste, restauranter, strand, shopping ol. det er Sun prime marked på selve hotell området, og to Spar butikker i nærheten, en ca. 150 meter fra hotellet, den andre ca. 300 meter fra, det går gratis bade buss til stranden til/fra hotellet hver dag, vi hadde kun frokost inkludert så kan ikke uttale meg om mer enn det, men frokosten var nydelig med ferskpresset appelsin juice, pålegg, brød, og varmretter++. det stod som regel alltid taxi rett utenfor hotellet så man trengte ikke bestille på forhånd, det var bare å gå rett til taxi hvis man behøvde det, Det er 3 basseng på hotellområdet, fint og rent område, pga. avstand til det meste ca. 2-3 km, så tror jeg nok vi velger et annet hotell en annen gang, bortsett fra det så tror jeg ikke man finner et bedre sted med tanke på service og kvalitet så man vet aldri.

Dato for oppholdet: august 2023
3  Takk, Nine_171
Coraima Santana, Atención al cliente/recepción på Sunprime Atlantic View, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2024

Dear guest, thank you so much for your comment.
We apologize for all inconveniences we may caused you.
We hope to see you soon.

Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

Fint og rolig hotell 🌞 Passer for par og eldre.
Ligger litt langt unna stranda og fra gode restauranter var noe som vi savnet. Fikk rom ut mot parkeringen, så der var det en del støy. Ellers veldig fint og rent hotell. God service fra alle ansatte 🌟

Romtips: Ligger et stykke unna fra «der det skjer». Som restauranter, shopping og strand.
Dato for oppholdet: april 2023
1  Takk, celines561
Laura Falcon Garcia, Guest Services / Front Office på Sunprime Atlantic View, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2023

Dear Celines561,
Thank you for sharing your time with us. We really appreciate your opinion.
Please, we hope to see you soon and we wish to welcome you again at anytime.
Best regards.

Anmeldt 12. mars 2023

Et komplett og svært velholdt hotellanlegg, inne som ute. Leilighetene er fine, bra utstyrte, sengene er gode, det er rikelig med solstoler, maten er variert og god. Servicen og vennligheten er helt fantastisk. Gode treningsmuligheter. Anlegget har en kiosk med begrenset tilbud, men det er Spar-butikk like rundt hjørnet. Et supert hotellanlegg for de som ønsker en stille og rolig ferie. For de som ønsker strandliv, nærhet til gode restauranter og fine turmuligheter, gir beliggenheten til hotellet begrensninger. Det er avstand til alt. Vi valgte 2-roms med utgang til hage. Da fikk vi direkte utgang til bassengområdet/hage på den ene siden og hage på den andre. Helt perfekt for oss. Eneste, og et vesentlig minus, var mangel på aircondition på soverom. Det var aircondition i leiligheten, men den fungerte bare i oppholdsrommet. Vi valgte vekk noen form for måltidspakker. Frokost/lunsj tilberedte vi selv og for middag valgte vi enten ulike restauranter eller på hotellet. Hotellet kan absolutt anbefales. Vi er likevel i tvil om vi kommer tilbake. Playa del Ingles som reisemål er kjedelig. Riktignok er det et godt kollektivtilbud, og taxi uten helt avskrekkende priser - men likevel…

Dato for oppholdet: februar 2023
2  Takk, zitaraz
Anmeldt 21. januar 2023

Personalet var helt fantastiske! De fikset taxi når du trengte det og var alltid veldig hyggelige. Vi bestillte bare frokost, å var veldig fornøyd med det. Ferskpresset juice, gode rundstykker, fersk frukt og litt godsaker slår aldri feil. For et herlig hotell, kan virkelig annbefales!

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, Sunniva H
Laura Falcon Garcia, Guest Services / Front Office på Sunprime Atlantic View, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2023

Hi 196sunnivah,
Thank you for taking the time to tell us about your stay! Thank you for highlighting our staff and food-services in the restaurant. Hope we get the opportunity to see you here for your next holiday! I will share your lovely comment with our staff!
Best wishes

Anmeldt 18. januar 2023 via mobile enheter

Dette er første gang jeg vurderer et hotell på Tripadvisor, men denne opplevelsen har vært alt annen en optimal. Jeg leser selv vurderinger i forkant av ferier og har ofte inntrykk av at de mindre gode vurderingene ikke kan stemme og lurer på hvorfor man kan ha så ulike vurderinger. Denne gangen kjenner jeg meg igjen i de få som av og til klager. Så langt har dessverre alt fra innsjekking til service vært langt unna det man må kunne forvente av Ving. Har forsøkt med flere telefoner til servicesenteret, og fikk til slutt et svar, men der var det dessverre ikke noe hjelp og få! Trist at et selskap som Ving operer på denne måten. Håper bare på bedring, om det blir en ny tur 🤔

Dato for oppholdet: januar 2023
1  Takk, 633terjeh

hi 633terjeh,
Thank you for sharing your experience in our hotel.
We regret that not all aspects of your stay were completely satisfactory, nevertheless, we hope you enjoyed your time with us.
Best regards,