Sjonkel
0.7 km fra Apartamentos Walhalla
1.1 km fra Apartamentos Walhalla
Se flere hoteller i Playa del Ingles
Anmeldt 2. februar 2018 via mobile enheter

Dårlig leilighet, ikke i samsvar som på bildene. Dårlig standard, men er jo to stjernes. Synes det var skittent der, gamle og slitne møbler. Bodde bare der i to dager, måtte booke inn på ett annen hotell for å berge resten av ferien.

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, Audun Nikolai S
Anmeldt 25. juli 2017

Vi var 5 stk som reiste og ble møtt av en vaktmester i resepsjonen som ikke kunne engelsk. Vi fikk rommet, var senger til 4 stk (hadde bestilt til 5 stk). En liten benk med tynn skum-madrass skulle 16-åringen vår sove på, den var verken oppredd eller lang nok (alltid fått sovesofa på andre hotell, så trodde vi skulle få det her også). Så de som reiser med nesten "voksne" barn, bør nok velge et annet hotell. Etter en del problemer med å forklare dette til vaktmesteren som ikke kan engelsk, fikk vi en skikkelig madrass som ble lagt på gulvet (tatt fra en annen seng på et annet rom). Ga beskjed til Ving, de kom og sa at dette ikke var bra - men ingenting ble gjort.
Vær også obs på at håndklær blir kun levert ut hver 3. dag, og vi fikk kun til 4 personer selv om vi var 5. Skikkelig dårlig rengjøring, gamle håndklær som var kastet på gulvet ble hengt opp igjen, ingenting ble tørket og vasket i leiligheten. Bassenget var fullt av hår og ekle ting. Wifi var skikkelig dårlig. Alt i alt er vi alldeles ikke fornøyd med Ving og oppfølgingen/informasjonen der, og hotellet var ikke noe for oss. Det positive var han som jobbet i resepsjonen på dagtid, han var koselig og behjelpelig med det meste :)

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, BritM38
Anmeldt 28. januar 2017

Grei 3 roms med grei balkong. Vi bodde i 5. og hadde havutsikt. Noe slitt og utdatert men greie senger og deilige dyner. Greit kjøkken, pakke med oppvaskting ved ankomst var topp. Oppvarmet pool og grei bassengbar med enkle lunsjretter til en billig penge. Personalet var hyggelige og imøtekommende, sentral plassering i forhold til strand, kjøpesentre og restauranter. Dere kan trygt bo her, vi kommer helt sikkert tilbake.

Romtips: Havutsikt fra høyere etasjer.
Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, tyrkia17
Anmeldt 27. januar 2017

Bodde i en tre romsleilighet. Til å være et apartmensthotell i midtskiktet så innfridde hotellet forventningene. Likevel: Hotellet og leilighetene trenger en skikkelig oppussing, brukesting begynner å bli slitt. Dører som henger, møbler som bør byttes. Knallharde senger, med puter som hadde passet i en annen tid. Bør skiftes ut umiddelbart. Kjøkkenet hadde akkurat den utrustningen man trengte. Dette til tross: Beliggenheten var veldig bra i forhold til stranda og Yumbo. Vi kommer nok igjen, skal du se.

Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, Per Arne E
Anmeldt 20. desember 2016 via mobile enheter

Ferie i desember.
Er nede på Playa Del Ingles nå.
Vi har så langt bodd på godt over ti forskjellige hoteller på dette steder. Denne gang ville vi prøve Walhalla. En av grunnene var nok at dette var billig. Vil likevel si at vi er godt fornøyd.
Hotellet virker slitt, men har bra renhold og serdeles imøtekommende personale. Det er en liten Pool bar her som også selger mat. Maten er det ingenting å utsette på, heller ikke prisene og utvalget.
Bassenget er det varmeste vi har prøvd her nede så langt.

Godt fornøyd.

Dato for oppholdet: desember 2016