Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 203
USD 187
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
USD 203
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Travelocity
getaroom.comUSD 203
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 239)
Filtrer anmeldelser
1 240 resultater
Vurdering fra reisende
612
376
133
72
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
612
376
133
72
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 240 anmeldelser
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Kjempe fint hotell. Store fine rom, fin utsikt mot havet. Maten var gpd og variert, msed både varm og kald mat til alle måltider. Is og bra snackbar fra 10-22. Gode hamburgere! Veldig god service av personaet. Hyggelige og blide folk! Egen buss til stranda. Absolutt verdt et besøk til! Lite støy og gode buss/ shopping muligheter i gangavstand.
Tusen takk til alle på Abora Catharina!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, siljee892
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
egiersbergICA, Manager på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018
Google-oversetting

Dear Silje,
Great rating and great for sharing your experience. We are very happy that you enjoyed our performance and especially, the friendliness of all of our staff.
We would be more than glad to welcome you again next season and we wish you a nice spring time.
With best regards and... hasta pronto,

Enrique Giersberg Carrión
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Dette hotellet framstår med første øyekast som stort og innbydende.
Det framstår slitt selv om det er nyoppusset. Det er nok kun et malingstrøk denne nyoppussinga har bestått av. Og malingen var allerede begynt å flasse av enkelte steder.
Rengjøringa på rommet var ikke det beste. Det var bare å ta en titt under senga så skjønte man at der var det neppe blitt vasket siden nyoppussinga.
Dusjen var en fare. Den skiftet på iskaldt og svært varmt vann.

Maten på hotellet var greit. Jeg fikk tidlig en lett matforgiftning. Og var i etterkant svært forsiktig med hva jeg spiste.

Uteområdet var pent og trivelig men bassenget kunne vært dypere og større. Men det var ingen problem å finne seg en solseng.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeinGon, Public Relations Manager på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2018
Google-oversetting

Dear Reiseglad11112,

Thank you for taking the time to share your feedback. We value all guests’ feedback as an opportunity to continue improving our services and products for our guests.

First of all, I would like to thank you for your kind comments about the food, We always try to provide the best quality service and offer a big variety of food and drinks for the entire hotel guest and we are very happy to know that you enjoy it.

We were, of course, most concerned to read your review about your disappointment regarding the room. We always try our very best
to make our guests’ stay as comfortable and pleasant as possible, so we regret that we did not succeed on this occasion.

We hope that you will visit us again to see the changes we continuously make and we look forward to having another chance to welcome you back.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Booket en chartertur til dette hotellet med Apollo.

Bildene og hotelbeskrivelsen var forlokkende med barnevennlige rom og oppvarmede bassenger. Sistnevnte var viktig da vi er en familie med barn på 1,5 og 4,5 og tross alt reiste i februar hvor været er uforutsigbart.

Det er ikke oppvarmet basseng.

Det eneste bilde fra familierommet som stemte var bildet av oppholdsrommene, køyesengen var ikke egnet for barn under 6 år, ingen sikring noen veier. Dette endte opp med at eldste mann måtte dele dobbeltsengen hver natt.

Balkongen var utformet slik at minstemann kunne krabbe rett ut av balkongen. Dette gjorde at vi ikke turte å benytte denne på turen.

Vi hadde rom 321.

Badet var forferdelig. Knuste og sprekte fliser med skarpe kanter. Dusjen hadde ikke stabil temperatur og dusjing av minstemann ble utfordrende...

Når det skal sies var renholdet godt, servicen i spisområdene var god. God mat og drikke.

Hotellet holder i lobby og fellesarealer en 4 stjerner standard, rommene 2-3.

Ikke egnet om du har mindre barn.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Fredrikwo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
egiersbergICA, Manager på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018

Kjære Fredrikwo,
Mange takk for din anmeldelse og takk for tiden du tok for din kommentar.
Vi beklager at vi ikke kunne matche dine forventninger og vi har ikke fått informasjon om din bekymring. Vi vil gjerne tilby deg et rom i første etasje hagesiden for å gjøre oppholdet ditt svært komfortabelt.
Vi håper du gir oss en ny sjanse og vi ønsker deg alt godt.
Med beste ønsker,

Enrique Giersberg Carrión
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2018

Hotellet var rent hele tiden, både rom og fellesareal ble regelmessig vasket. Utrolig bra service av personalet, spesielt la vi merke til betjeningen i matsalen dem var svært effektive og hyggelig.
Maten var god og det var stort utvalg, eneste minuset var at kjøtt ofte var tørt.
Svært positivt at det var mat og drikke tilgjengelig 24/7.
Rommene var fine. Eneste vi ble skuffet over var kaldt og fuktig rom, avtrekket på badet virket ikke så det ble fuktig over hele rommet ikke bare badet, når rommet var så kaldt ble klær fuktige. Vi måtte ligge under dyna for ikke å fryse. Var i kontakt med resepsjonen agående varmen på rommet eneste dem kunne gjøre var å tilby oss ekstra teppe, skal ikke trenge teppe for å sitte i sofaen uten å fryse på et 4 stjernes hotell.
Badet var stort og lyst men en del fuktskader på dør og dørlist pga. manglende avtrekk.
Ble veldig overrasket over at det ikke var lov å røyke på rommets terrasse.
Alt i alt var vi fornøyde med oppholdet:

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, par7576
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
egiersbergICA, Manager på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2018
Google-oversetting

Hi par7576,
Many thanks for sharing your review and thanks for time taken for your comment.
We are glad that your enjoyed our staff's friendliness as well as our food and restaurant and we are so sorry that you catched the cold week. Since ages we did not face such a cold weather and we hope that you have the comprehension that is not in our hands. Indeed our air conditioning system is for cooling and not heating.
We do hope to welcome you again and please don't think that this weather is not the typical climate during this season...
With best regards and... hasta pronto,

Enrique Giersberg Carrión
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2018

Maten betyr mye for oss og i så henseende vartet Abora opp med mye godt. Men når du bor på ett sted i to uker og hotellet bare har en restaurant, kunne jeg foreslå at hotellet presenterte måltider innenfor temaer. For eksempel italiensk aften, mexikansk og asiatisk. Riktignok fikk vi tex-mex mat og ett og annet tilløp til asiatiske smaker. Men, som sagt, meget god mat. Rommet var overraskende stort og fint, men vi ønsket oss noen skuffer til gensere og undertøy. Hyllene var åpne og klesskapet manglet dør. Ikke helt vår smak. Rundt hotellet ligger en flott hage med små fredelige pletter pluss fine stier. Et pluss for hotellet. Renholdet var perfekt. Over alt ble vi møtt med stor vennlighet og imøtekommenhet fra personalet. Alt i alt et meget bra hotell..

Romtips: Vi bodde i annen etasje opp fra resepsjonen. Svært stille og fredelig.
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 882Randi882
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeinGon, Guest Relations Manager på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2018
Google-oversetting

Dear 882Randi882,

Thank you for having chosen the Abora Catarina Hotel to spend your vacations. We are delighted to know that we have contributed to making your vacations unforgettable. Our friendly and efficient staffs are always motivated by comments like yours. Your gratitude and
kindness mean very much for all of us and it motivates us for working harder and happier every day in order to give you the best service.
A special thanks for your comment about the food. The kitchen team appreciates your comments, it is very important for them that the guests are happy with the hotel’s food.

We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.
Kind Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser