rudi
Bergen, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Customer Service Abora Catarina by Lopesan Hotels, Guest Services / Front OfficeAbora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. mars 2024
Dear guest,

First of all thank you very much for choosing our hotel Abora Catarina to spend your recent holidays in Gran Canaria.

We appreciate your nice comments and feedback and we are glad to read that you enjoyed your deserved holidays with us.

We would love to welcome you again shortly!

Sunny regards,
Utendørsbasseng
1.9 km fra Abora Catarina by Lopesan Hotels
Se flere hoteller i Playa del Ingles
Anmeldt 31. januar 2024

Vi har hatt det veldig fint denne uken vi har vært der. Personal så hyggelige og imøtekommende. God mat og godt utvalg i drikke. Synes varm mat kunne vært varmere da det ofte var lunket. Hotellrommet bærer noe preg av slitasje og det ene barnebasseng ved det store , var det mange løse fliser som ble vond å tråkke på for barna og voksne det burde vært gjort noe med. Vi var heller ikke så veldig fornøyd med vasking av gulvet på rommet. Men oppholdet som helhet veldig bra. Fantastisk fint uteområde 😊

Romtips: Dette er et familiehotell
Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Mona H
Customer Service Abora Catarina by Lopesan Hotels, Guest Services / Front Office på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2024

Dear guest,

Thank you so much for choosing the hotel Abora Catarina by Lopesan Hotels for your recent stay.

We appreciate your comments and are pleased to know that our F&B offer were up to your expectations.
We are also glad to receive your observations, that will be evaluated by the Hotel Management.

Kind regards,

Anmeldt 25. desember 2023

Dårlig opplevelse med renholder. Glemte å rengjøre rommet. Når vi ba om å få vasket rommet nektet renholderen å vaske rommet.

Vi reiste med to 3åringer og søpla var fullt av bleier.

Istedenfor å vise forståelse for oss gjester når vi kom til rom som ikke var vasket, presset hotellet på med påstand om at vi hang «don’t disturb» melding på døra - noe vi ikke gjorde.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, richosl
Anmeldt 27. november 2023 via mobile enheter

Fint og sentralt hotell med god mat og drikke. Bassengområdene har derimot tapt seg etter ombygging. Det er ingen barnefrie basseng lenger og barn hyler, skriker og hopper i alle bassengene. Lite solsenger rundt hovedbassenget. Positivt med voksen sone på taket. På grunn av at det ikke er noe basseng bare for voksne blir det nok ikke dette hotellet flere ganger

Romtips: Voksen sone på taket
Dato for oppholdet: november 2023
Takk, mortenk279
Anmeldt 13. november 2023 via mobile enheter

Flott hotell og godt vedlikeholdt anlegg. Mange bassenger og egen nudist terrasse. Al inclusive har godt med drikke og mye god mat, her er alt for en hver smak. Til og med Cava til frokost 😁 Vi var fornøyd med renhold på rommet og området generelt.

Romtips: Takterrasse for nudister. Kort vei til bussholdeplass. Meloneras 200m unna.
Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Olav59
Anmeldt 12. oktober 2023

Veldig hyggelig personale, bra renhold og god kvalitet på bassengområdene. Hotellet er ganske slitt, men totalopplevelsen var bra.
- mugg i taket på badet.
+ veldig hyggelig animation team og øvrig personale

Dato for oppholdet: oktober 2023
1  Takk, Ida Louise S
Javier Fernández, Guest Services / Front Office på Abora Catarina by Lopesan Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2023

Dear guest,

First of all, we would like to thank you for sharing your comments through Tripadvisor.
We are happy to read that your overall was positive and we met your expectations, however we regret any inconvenience caused during your stay in Abora Catarina.

We trust you visit us again in a future trip!

Sunny regards,