“Bollywood! ”

Bollywood Indian Restaurant
Vurdert som nr. 21 av 303 Restauranter i Playa del Ingles
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Tipp topp mat og sørvis, men merkelig lite folk her. Oppvakte og hjelpsom betjening. Anbefales virkelig!

2  Takk, h_kong2017

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Meget god mat!
Upåklagelig service fra trivelig bjetening som forklarte om rettene. Vi kommer tilbake!
Anbefales på det varmeste!

1  Takk, 257marthel
Anmeldt 26. oktober 2018

Vi kom noe tidlig på kvelden. Lite folk - men flott service og oppfølging.
Mango lassi'en var fyldig og god.

Svært god mat - hit skal vi tilbake. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Svein G
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Ikke bli skremt av at det ikke er en fullpakka restaurant med masse folk, maten er fantastisk og personalet er hyggelig! Kommer gjerne tilbake her!

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Emilie K
Anmeldt 20. mars 2018

Veldig god mat! Mange alternativer for vegetarianere. Trivelige servitører, en hadde til og med bodd i Bodø og snakket litt norsk.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Elisabeth B

Reisende som så på Bollywood Indian Restaurant, så også på

Har du vært i Bollywood Indian Restaurant? Del dine erfaringer!